Samhandling

Måten vi samhandler på har endret seg mye den siste tiden. Plutselig var det å jobbe hjemmefra eller borte fra kontoret nesten noe alle har måttet ta del i under Koronapandemien og det vil endre hvordan vi jobber fremover.

For svært mange ansatte vil en «hybrid hverdag» med noen dager på kontoret, noen dager hjemme eller på farten være realiteten. Man vil fremover kunne forvente at nesten alle møter inneholder en eller flere deltakere som sitter ett annet sted, såkalt hybrid møte.

Det går nesten ikke an å overdrive viktigheten av gode verktøy som optimaliserer samhandling, både internt og ut mot sluttkunder. Systemer som fungerer og er pålitelige for brukerne er i dagens marked essensielt, og en viktig faktor for å få god arbeidsflyt mellom kollegaer, avdelinger og for kommunikasjon med kunder.

Vi i Friday Networks vet at de fleste forventer at sømløs samhandling og kommunikasjon som alltid fungerer uavhengig av plattform, på samme måte som man forventer å alltid kunne være koblet på nett. Vi har erfaringen og bredden for å kunne levere løsningene som faktisk sørger for denne opplevelsen, enten man foretrekker å ha det som en skytjeneste, en on-prem løsning, eller en hybrid variant.

Samhandlingsløsninger er et stort begrep, vi deler det ofte opp i flere elementer slik som:

Friday Networks har landets fremste kompetanse på dette området, og er stolte av å kunne være et av de viktigste tannhjulene i samhandling for noen av landets største firmaer. Vi bistår både på kundeplasserte og ikke minst skybaserte løsninger, med de viktigste produsentene i markedet.

Telefoni

Samhandlingsklienter

Video

Kontaktsenter

Mobile tjenester

Tilbehør

Ta kontakt med våre dyktige rådgivere for å høre mer om hvilke samhandlingsløsninger som kan passe for din bedrift!

 

Ønsker du mer informasjon?
Fyll ut skjemaet under, så hører du fra oss innen kort tid!

Eller du kan ringe oss direkte på +47 32245400

 

 

Kontakt oss