Mobit Åssiden

Nye samhandlingsløsninger ser dagens lys, og vi ønsker å bidra til at din bedrift kan ta de i bruk. Erfaring viser at nøkkelen til suksess ligger i god service og oppfølging av våre kunder.

Som en del av Mobitkjeden med sine 120 forhandlere kan vi tilby en rekke tjenester og produkter til svært gode priser.
Vi leverer alt innenfor mobiltelefoni, og samarbeider med ledende mobiloperatører og produsenter i det norske markedet. Vi leverer software og hardware innenfor IT og har kompetanse på Microsoft, ulike løsninger for samhandling og video, møterom, skjermløsninger m.m. Vi representerer produsenter som Lenovo, HP, Samsung, Apple, EPOS, Konftel og Logitech m.fl. Alle ansatte gjennomfører strenge krav til sertifiseringer og vi har tilgang på et stort nettverk av kompetanse internt og hos våre partnere.

Som forhandler i Mobit er vårt mål å gjøre din hverdag enkel, oppdatert og problemfri. Det skal vi gjøre ved å tilby de digitale verktøyene du trenger, fra mobiltelefoner til møteroms utstyr og IT driftssystemer. Ikke minst kan vi bidra med å sørge for at alt fungerer sømløst sammen. Vi har sertifiserte rådgivere innen de ulike fagområdene, og vi har flere leverandører innen alle kategorier. Det betyr at vi alltid vil ha alternativer å spille på, noe som vil være en fordel når vi skal skreddersy løsningen for deg. Vi kan også tilby muligheter for varekjøp i nettbutikk tilpasset din bedrift, bla. med egne ordninger for delbetaling for de ansatte.

Hos oss er god oppfølging og service en selvfølge. Det er noe alle sier, men vår lokale tilstedeværelse gjør at vi kan stille opp og levere raskere enn de fleste.
Slik sørger vi for at du får det du trenger for å dekke bedriftens behov både i dag og fremover.

Ta kontakt med oss, så tar vi en prat om hva vi kan gjøre for deg!

 

Les mer om Mobit Åssiden på mobit.no

Ta kontakt med en av våre ansatte

Rune Fredrik Lilleås

Daglig leder, Mobit Drammen

T: 97710000

on.skrowtenyadirf@enur

Tobias Paulsen

Key Account Manager, Mobit Drammen

T: 958 63 999

on.skrowtenyadirf@nesluap.saibot

Reidar Skakstad

Backoffice, Mobit Drammen

T: 95412000

on.skrowtenyadirf@radier