Invitasjon til faglig seminar og Ypsilon musikkfestival i Drammen

Sted: Mobit Drammen/ Friday Networks
Engene 116
3012 Drammen
Fredag 23. august
Tidspunkt: 11.30

Vi inviterer til vårt årlige arrangement i forbindelse med Ypsilonfestivalen i Drammen.

Vi  tilbyr et faglig og sosialt arrangement i samarbeid med noen av våre viktigste leverandører. Det vil bli holdt spennende foredrag innen temaene digital sikkerhet, AI og samhandling. Vi viser deg løsninger som skaper trygghet og kontroll i en digital verden. Full agenda vil snarlig bli publisert.

Oppmøte fra 11.30 i våre lokaler i Drammen for registrering og lunsj. Det faglige vil vare til ca 15.30, deretter går vi samlet bort til konsertområdet i byparken for mat, drikke og konserter på VIP-området. .

Hold av dagen for påfyll av spennende faglig innhold fra noen av våre viktigste leverandører, og vi lover deg en kveld fylt med god stemning. Håper vi ser deg!

 

Påmelding seminar 23. august

Jeg ønsker å melde meg på

 

OBS! Begrenset antall billetter. Påmeldingen er bindende. Blir du forhindret fra å komme, må du melde deg av. Avmelding må skje skriftlig til info@fridaynetworks.no innen tirsdag 20. august. Blir du forhindret fra å komme, og ikke melder deg av, vil du motta et gebyr på 1500 NOK eks. mva. (Dette for å dekke utgifter vi ikke får refundert).

 

Samarbeidspartnere