Dette er Friday Networks

Friday Networks så dagens lys i 2016. Selskapet kjøpte opp IKT Axxess og Mobil Axxess som i dag heter Friday Networks Drammen og er en del av Mobit-kjeden.

Friday Networks er en markedsledende rådgiver og leverandør av løsninger innenfor nettverk, skytjenester, mobilitet og sikkerhet. Vi tilbyr konsulenttjenester, løsninger og utstyr tilpasset kundenes behov.

Våre rådgivere og konsulenter er høyt sertifiserte, har lang erfaring og er i forkant av den digitale utviklingen. Vi  ønsker å være en veileder og samtalepartner med deg og din bedrift. Sammen finner vi de smarte løsningene!

 

Smarte løsninger

Våre ansatte går på jobben hver dag for å skape smarte løsninger for våre kunder. Vi forbereder våre kunder for fremtiden ved å tilby løsninger som reduserer kompleksiteten i en tid hvor IT-verdenen er i rask utvikling, og hvor det stadig stilles nye og høye krav til IT-løsninger. Som kunde hos Friday Networks skal du ha forventninger til oss som leverandør og til våre leveranser. Du skal møte ærlige og erfarne mennesker som du kan stole på at løser dine behov. Med oss som din IT-leverandør er det fredag hele uken. 

 

Fredagsløftet: Det smarteste valget

Friday Networks har alltid kunde og sluttbruker i sentrum. Vi tar ansvar for at våre kunder velger de rette løsningene og blir opplært til å bruke dem mest mulig effektivt. Riktig bruk av våre anbefalte løsninger skal skape konkurransefortrinn, effektivitet og lønnsomhet for våre kunder. Derfor skal det å kjøpe fra Friday Networks være «Det smarteste valget».

Våre verdier

Kompetent

Fremtidsrettet

Pålitelig

Her finner du oss

Drammen

T: +47 32 24 54 00

on.skrowtenyadirf@ofni

Engene 116
3012 Drammen

Oslo

T: +47 32 24 54 00

on.skrowtenyadirf@ofni

Karoline Kristiansens vei 2
0661 Oslo

Trondheim

T: +47 32 24 54 00

on.skrowtenyadirf@ofni

Abelsgate 5
7030 Trondheim

Hva kan vi hjelpe deg med?

Support

Ta kontakt med oss for supporthenvendelser.

TeamViewer

+47 32 24 5440

support@fridaynetworks.no

Løsninger og tjenester

Vil du vite mer om våre tjenester?

+47 32 24 5400

salg@fridaynetworks.no

Faktura

Har du et spørsmål om din faktura?

+47 32 24 5460

faktura@fridaynetworks.no