Sikkerhet

Friday Networks sine konsulenter og rådgivere har lang og bred erfaring med markedsledende produkter og løsninger innenfor sikkerhet.

I hele verden står man ovenfor økte trusler innen IT sikkerhet.

Det er ikke noen tvil om at måten vi som mennesker arbeider på har endret seg radikalt de 10 siste årene samtidig som trusselbildet har blitt mye mer komplisert og uoversiktlig. Det er viktig å kunne sammenstille trusselinformasjonen fra mange aktuelle kilder, både globalt, nasjonalt og også internt. Men det handler ikke bare om å få på plass teknologier som begrenser truslene, det handler også om hvordan vi som mennesker oppfører oss, hvordan vi tilrettelegger for gode prosesser, regler og vaner.

I snitt ble en bedrift i Norge i 2020 utsatt for 289 angrep per uke, ett tall som øker hvert år. Truslene er ofte politisk eller økonomisk motivert. I Friday Networks er vi opptatt av å forstå informasjonssikkerhet og hjelpe våre kunder med å finne og implementere en riktig form for sikkerhet ut ifra type selskap og hvordan man jobber.

Sikker infrastruktur

Endepunktsikkerhet

Sikkerhet i skyen

Sikker surfing

Identitet og tilgangskontroll

E-post

Behov for en gjennomgang av IT-sikkerheten i din organisasjon?

 

Friday Networks gjennomfører en IT-sikkerhetsanalyse som kartlegger og bevisstgjør hvordan datasikkerhetssituasjonen er i bedriften idag.

Snakk med en av våre dyktige rådgivere om sikkerhet!

 

Ønsker du mer informasjon?
Fyll ut skjemaet under, så hører du fra oss innen kort tid!

Eller du kan ringe oss direkte på +47 32245400

 

Kontakt oss