IT-infrastruktur

Friday Networks har tung kompetanse innen IT-infrastruktur og kan analysere dine behov, rådgi og levere løsninger fra markedsledende produsenter innen LAN, WAN, WiFi og sikkerhet.

Smarte løsninger for din bedrift.

IT-infrastrukturen er selve kjernen for bedriften. Med IT-infrastruktur mener vi LAN, WiFi og WAN. I tillegg må også dette være sikkert, så sikkerhet henger tett opp mot IT-infrastrukturen.

Nye tjenester øker behovet for datakraft og kapasitet. De ansattes ønsker om tilgang til tjenester uavhengig av sted og enhet betyr økte krav til infrastrukturen, enten du ønsker å ha IT-løsningen i eget hus eller i skyen.

IT-infrastruktur leveres i stadig større grad som en tjeneste fra skyen. Du slipper å investere i utstyr samt drifts- og administrasjonskompetanse, i stedet får du en løsning akkurat tilpasset til ditt behov, med forutsigbare kostnader og som driftes og administreres av de ledende ekspertene på området. Friday Networks har tung kompetanse innen dette området og bistår en rekke selskaper hvor IT-infrastruktur og sikkerhet er kritisk. Denne erfaringen tar vi med oss for å gi den samme gevinsten til små og mellomstore bedrifter.

WiFi

Nettverksløsninger

Bredbånd og internett

Ta kontakt med våre dyktige rådgivere!

Våre rådgivere bistår med planlegging, design, implementering og vedlikehold av din IT-infrastruktur. – Vår erfaring, din trygghet!

Ønsker du mer informasjon?
Fyll ut skjemaet under, så hører du fra oss innen kort tid!

Eller du kan ringe oss direkte på +47 32245400

 

Kontakt oss