Bredbånd og internett

Fiberbredbånd

Fiberbredbånd gir mulighet for rask opp og nedlasting av data. Signalene sendes med lysets hastighet og dermed er du rigget for fremtiden. I motsetning til andre typer bredbånd, som leveres via linjer med begrensninger (eksempelvis kobber), er det kun utstyret som setter begrensinger på fiberbasert bredbånd. Fiber har så og si uendelig kapasitet og kan derfor overføre ufattelige mengder data i langt høyere hastighet enn det vi kjenner fra mer tradisjonelle bredbånd.

Fiber har også raskere responstid enn tradisjonelt bredbånd og er mer stabilt. Rett og slett fordi forstyrrelser ikke påvirker fiber i den grad som vi kjenner til fra tradisjonelt bredbånd.

Fiber er en fremtidsrettet og stabil forbindelse, uavhengig av hvor mange medarbeidere eller enheter dere måtte koble på. Vi kan levere fiberbredbånd fra Telenor, Global Connect og Altibox.

 

Mobilt bredbånd

Mens vanlig fastnett bredbånd leveres via kabler, fungerer mobilt bredbånd litt annerledes. Den kobles til et mobilnettverk og sender data via 4G eller snart 5G. Mobilt Bredbånd er en bærbar router som kan gi deg internettilgang hvor enn du befinner deg så lenge det er mobildekning. Du velger datamengde etter behov. Den største fordelen med mobilt bredbånd er at det er bærbart. Vi leverer løsninger fra Telenor og Telia.

For å finne den riktige bredbåndsløsningen til din bedrift må du tenke på følgende:

  • Hva har jeg av bredbånd og internettforbindelse i dag?
  • Er det bindingstid på denne avtalen?
  • Hvor kritisk er båndbredde og oppetid mot internett for min bedrift?
  • Blir jeg påvirket av at Telenor nå sanerer kobbernettet i Norge?
  • Bruker vi tidskritiske applikasjoner slik som video og telefoni via bredbånd/internett?
  • Har jeg god sikkerhet på bredbånd og internettløsninger?

 

Ta kontakt med våre dyktige rådgivere!

 

Ønsker du mer informasjon?
Fyll ut skjemaet under, så hører du fra oss innen kort tid!

Eller du kan ringe oss direkte på +47 32245400