Løsninger

Riktig bruk av våre anbefalte løsninger skal skape konkurransefortrinn, effektivitet og lønnsomhet for våre kunder.

Friday Networks er en profesjonell rådgiver og leverandør av løsninger innenfor nettverk, skytjenester, sikkerhet, mobilitet og kommunikasjon. Enten du trenger nye IT-løsninger eller har behov for å forbedre eksisterende IT-løsninger vil Friday Networks’ rådgivere kunne hjelpe deg.

Friday Networks har alltid kunde og sluttbruker i sentrum. Vi tar ansvar for at våre kunder velger de rette løsningene og blir opplært til å bruke dem mest mulig effektivt. Riktig bruk av våre anbefalte løsninger skal skape konkurransefortrinn, effektivitet og lønnsomhet for våre kunder.
Enten du ønsker å ha IT-løsningen i eget hus eller i skyen, kan Friday Networks bistå deg. Vi leverer løsninger fra markedsledende produsenter innen LAN, WAN, WiFi og sikkerhet. Det er et mål for oss at alle løsninger og tjenester fra Friday Networks skal oppleves som brukervennlige, kostnadseffektive og fleksible. Derfor skal det å kjøpe fra Friday Networks være «Det smarteste valget».

Våre brukervennlige, kostnadseffektive og fleksible løsninger

IT-infrastruktur

Enten du ønsker å ha IT-løsningen i eget hus eller i skyen, kan Friday Networks bistå deg.

Sikkerhet

Friday Networks sine konsulenter og rådgivere har lang og bred erfaring med markedsledende produkter og løsninger innenfor sikkerhet.

Samhandling

Vi leverer løsninger fra markedsledende produsenter og våre rådgivere og konsulenter bistår med planlegging, design, implementering og vedlikehold.