Arbeid smartere og mer effektivt med Cisco Webex

Få fart på teamarbeidet og skap mer meningsfulle kundeopplevelser.

Tenk på hvordan måten du arbeider på har utviklet seg. Sannsynligvis er det ikke lenger 08:00 til 16:00, og alt gjøres ikke på ett kontor. Arbeid i dag krever samhandling og involverer team som er spredt over flere tidssoner. Organisasjoner ønsker sterkere engasjement fra de ansatte og bedre kundeopplevelser for å bli mer produktive og oppnå større forretningsfleksibilitet. Mer effektiv samhandling hjelper organisasjoner med å arbeide smartere.

 

Dagens arbeidsflyt er kompleks. Teamarbeid foregår over forskjellige tidssoner, applikasjoner og på arbeidsplasser hvor utdatert teknologi utfordrer din evne til å jobbe effektivt.

Cisco Webex er et godt verktøy som sikrer samhandling og interaksjon mellom medarbeidere som jobber fra ulike steder og med samarbeidspartnere i inn- og utland. Det øker produktiviteten gjennom mer samhandling og mindre reising. Digitale møteplasser forenkler hverdagen og skaper mer fleksibilitet for medarbeidere. Tilgangen til ledere og emneeksperter økes, samtidig som du forandrer bedriftsmodellen og skaper konkurransedifferensiering. IT-ressurser kan frigjøres gjennom brukervennlighet og enkel drift for å fokusere på strategiske prosjekter i stedet for driftsmessig vedlikehold. Tiden det tar å nå markedet reduseres og beslutninger kan tas raskere med de riktige ressursene tilgjengelig til riktig tid.

Cisco Webex

Webex Teams

Webex Meetings

Effektive web-møter er en prioritet

Over 130 millioner mennesker bruker Cisco Webex hver måned for å samarbeide mer effektivt. Teams kan jobbe med hvem som helst fra en nettleser, mobil  eller videoenhet.  Webex Meetings tilbyr integrert lyd, video og innholdsdeling med sterkt sikrede videomøter fra Cisco Webex skyen.

  • Forenkle møtebooking

Gjør det enkelt for dine ansatte å samhandle med kollegaer og kunder ved å redusere kompleksiteten og tiden det tar å sette opp et møte.

  • Høykvalitetsvideo

Du skal ikke trenge å bruke halve dagen på videokvalitetsproblemer og få folk til å gjenta hva de nettopp sa.

  • Gjør det enkelt å bli med

Det skal ikke ta 15 minutter for å koble seg opp i et møte. Forenkle prosessen i dag og se din samhandlingsvisjon bli oppfylt.

Webmøter med skjermdeling gir mindre behov for å reise og åpner for kortere og hyppigere møter. Spar tid og penger!

Mennesker og AI slår seg sammen for den ultimate teamsamarbeidsopplevelsen

Se hvordan kognitivt samarbeid bidrar til å forandre måten vi jobber på

Vi er stolte av å kunne tilby det smarteste valget for samhandlingsløsninger sammen med Cisco. De fleste kjenner til Cisco som en av de beste på nettverk og sikkerhet. Det har de tatt med seg inn i denne løsningen. Skybasert, sikkert og redundant. Med oss som rådgiver og leverandør har dere det smarteste valget for samhandling til en fast månedspris. Vi setter opp løsningen for dere og er med dere som rådgiver i etterkant. Dette er en levende løsning som hele tiden utvikler seg for å gi dere en enda enklere hverdag.

Ta kontakt med oss for å få vite mer om Cisco Webex eller for å få en demo.

Tor Erik Myklebust

Seniorkonsulent og rådgiver

T: 41245972

on.skrowtenyadirf@tsubelkym.kire.rot

Jostein Kirkerød

CMO & Partner

T: 41245962

on.skrowtenyadirf@dorekrik.nietsoj

Stian Werner

Seniorrådgiver og arkitekt

T: 41245947

on.skrowtenyadirf@renrew.naits

Kontaktskjema