Webex Teams

Webex Teams forbedrer samarbeid

Hold kontakten mellom møter med virtuelle møteområder, meldinger, fildeling, tavler og videosamtaler.

Cisco Webex Teams er en samhandlingsløsning som er utrolig enkel å bruke, med denne holder man folk og teamarbeid sammenkoblet hvor som helst og når som helst.

Med Webex Teams app`en kan man opprette sikre virtuelle arbeidsrom for alt fra korttidsprosjekter som snart skal avsluttes, til bedriftsmuligheter som det tar lengre til å løse.

Forenkle de daglige interaksjonene med meldinger og fildelinger som også kan bli forbedret med en tredjeparts appintegrasjon for en sømløs arbeidsflyt. Øk produktiviteten og engasjementet med sanntids kommunikasjon. Start samtaler med et tastetrykk,  få høykvalitets videomøter med skjermdeling ved et tastetrykk og og hold kontakten etterpå. Utrykk dine ideer på digitale tavler, hvor dine kollegaer  kan tilføye notater til enhver tid.

Når teamarbeidet flytter inn i møterommet – bare koble appen mot en Webex-enhet for å starte et trådløst møte så er du klar til å samhandle!

Cisco Webex Teams fører alle og alt sammen i ett brukervennlig og sikkert område. Å få fremdrift i arbeidet har aldri vært enklere.

Jobb intuitivt med Webex Teams.

Kom igang!

Ta kontakt med oss for å få vite mer eller bestill en demo.

Tor Erik Myklebust

Seniorkonsulent og rådgiver

T: 41245972

on.skrowtenyadirf@tsubelkym.kire.rot

Jostein Kirkerød

CMO & Partner

T: 41245962

on.skrowtenyadirf@dorekrik.nietsoj

Stian Werner

Seniorrådgiver og arkitekt

T: 41245947

on.skrowtenyadirf@renrew.naits

Grethe Mona Pettersen

Key Account Manager

T: 48484100

on.skrowtenyadirf@nesrettep.anom.ehterg