Webex Meetings

Effektive webmøter er en prioritet

En sterk og lønnsom virksomsomhet starter med sterke relasjoner. Idag handler det ikke lenger om hvor du jobber ifra men om hvordan du jobber, og effektive møter er sterkt prioritert. Cisco Webex er en bevist enkel og innovativ løsning som hjelper deg nettopp med det å få til effektive virtuelle møter.

Over 130 millioner mennesker bruker Cisco Webex hver måned for å samarbeide mer effektivt. Teams kan jobbe med hvem som helst fra en nettleser, mobil  eller videoenhet. Webex Meetings tilbyr integrert lyd, video og innholdsdeling med sterkt sikrede videomøter fra Cisco Webex skyen.

Tenk om du bare kunne gå inn i det nærmeste ledige møterom og muntlig be rommet om å koble til møtet ditt. Cisco Webex  gjør dette mulig. Skal du dele en presentasjon? Ikke bruk tiden på å lete etter kabler eller laste ned drivere. Bare del trådløst fra din mobil eller laptop. Skulle du notert noe på presentasjonen? Gjør det og la andre delta!

Med Cisco Webex Meetings er det enklere enn noensinne å bli sett, hørt og å jobbe effektivt sammen, selv når avstanden er stor. Hvem som helst kan bli med i et møte, uansett om det holdes innad hos bedriften eller utenfor, ved å benytte mobiltelefon, PC, videoløsning (også tredjepartsløsninger) eller en nettleser.

Alle kan få gleden av helhetlige enkle møteopplevelser, og kan være fullt engasjert i møtet, uten å måtte forholde seg til teknisk kompleksitet.

Bedrifter vil oppleve stor nytte av å implementere løsninger som fjerner kompleksiteten ved videomøteopplevelser og gir krystallklar lyd og innholdsdeling i det samme møtet.

Cisco Webex gjør dine møter mer effektive, sikre og pålitelige!

Webex Meetings Video

Ganske enkelt genialt!

Tid for å gjøre samarbeid intuitivt

Vi er stolte av å kunne tilby det smarteste valget for samhandlingsløsninger sammen med Cisco. De fleste kjenner til Cisco som en av de beste på nettverk og sikkerhet. Det har de tatt med seg inn i denne løsningen. Skybasert, sikkert og redundant. Med oss som rådgiver og leverandør har dere det smarteste valget for samhandling til en fast månedspris. Vi setter opp løsningen for dere og er med dere som rådgiver i etterkant. Dette er en levende løsning som hele tiden utvikler seg for å gi dere en enda enklere hverdag.

Lyst til å lære mer om Webex Meetings? Ta kontakt med oss!

Tor Erik Myklebust

Seniorkonsulent og rådgiver

T: 41245972

on.skrowtenyadirf@tsubelkym.kire.rot

Jostein Kirkerød

CMO & Partner

T: 41245962

on.skrowtenyadirf@dorekrik.nietsoj

Stian Werner

Seniorrådgiver og arkitekt

T: 41245947

on.skrowtenyadirf@renrew.naits

Grethe Mona Pettersen

Key Account Manager

T: 48484100

on.skrowtenyadirf@nesrettep.anom.ehterg