Nettverk og IT-sikkerhet levert som en tjeneste

Network@Friday

Friday Networks leverer nettverk og IT-sikkerhet på den beste måten – som en administrert tjeneste.

Med en fast månedlig pris leverer vi nettverksinfrastruktur tilpasset ditt lokale og dine behov.

«Network@Friday» kaller vi det,  og dette innebærer at du ikke trenger å ansette tung IT-kompetanse, eller ha flere ulike leverandører å forholde deg til. Nå kan du  trygt overlate alt av nettverk, samt full drift, overvåking og support av dette til oss. Nettverksenhetene er basert på Cisco Meraki som er markedsledende på IT-infrastruktur. Tjenesten og nettverket blir med dette enklere å håndtere, samtidig som det er enkelt å skalere og du får god oversikt over bruken.

Det er også fullt mulig å utøke løsningen med smarte enheter som kameraer og sensorer. Disse kan brukes for analyse og deteksjon som igjen både kan skape merverdi gjennom automatisering og effektivisering samt sikre bedriftskritisk infrastruktur.

Administrerte IT-tjenester fra en og samme leverandør

Slutt å kjøpe produkter for å løse IT-problemene dine. Skift til administrerte tjenester og få kontroll over infrastrukturen, programmene og brukeropplevelsen – på den enkle måten.

IT-landskapet er i stadig endring og nye trender krever tilganger til nettverket på en ny måte. Er din bedrift rustet til å takle det som er på vei?

Bruken av skybasert IT og tjenester er økende. I dagens moderne nettverk, med  økt antall applikasjoner, trådløse enheter og ikke minst datamengder, må alt av utstyr være pålitelig, enkelt å administrere i stor skala og kompatibelt med det nyeste av teknologi.

Digital transformasjon, hybridarbeid og mangel på fagkompetanse er en stadig utfordring for IT-avdelingene. Vi gir deg forutsigbare kostnader rundt nettverksdriften og en fremtidsrettet nettverksløsing som hjelper deg å holde tritt med teknologikravene, som holder driftskostnadene nede og gir deg den fleksibiliteten du trenger for å forbli konkurransedyktig.

Alt levert fra en og samme leverandør.

Nettverk med full drift overvåking og support

Les hvordan hvordan fleksibel IT gjør det mulig for deg å gjøre mer med mindre for å ligge i forkant av endringer, og for å lykkes i et hvert miljø.

Vi tar ansvar for et sikkert, robust og skalerbart nettverk gjennom hele bedriftens livssyklus

Løs nye arbeidsutfordringer raskt med en skyarkitektur som er enkel å installere, enkel å bruke, enkel å administrere og som gir deg full synlighet og kontroll over ditt nettverk, samtidig som det reduserer kostnader.

 • Moderne og fremtidsrettede nettverksenheter
 • Forutsigbare kostnader
 • Driftes fra eget Network Operation Center i Norge
 • Rask oppkobling utført av kompetent personell
 • Øk eller reduser etter behov
 • Alltid oppdatert
 • Full support, ovevåking og brukerstøtte Med en  forutsigbar support og driftsavtale sørger vi for maksimal oppetid, support og feilretting i henhold til SLA (Service Level Agreement)

Helsesjekk av nettverket

Et veldig godt utgangspunkt for å komme i gang er å kartlegge bedriftens tekniske fundament og modenhet.

Vet du egentlig hvordan det står til med nettverket ditt?

Har det huller, sprekker eller sikkerhetsbrister? Hvorfor ikke ta en helsesjekk av nettverket ditt? Det vil gi deg en fullstendig oversikt og en god rapport over tilstand og nødvendige tiltak.

Det kan være mange grunner til at IT-løsningene dine ikke fungerer optimalt. En applikasjon som ikke virker som den skal kan like gjerne være en nettverksfeil som en applikasjonsfeil. En grundig nettverksanalyse kan forhindre feilinvesteringer, men også avdekke behovene for at virksomheten raskt og effektivt skal kunne ta i bruk nye forretningskritiske applikasjoner og tjenester.

Med nettverksanalyse hjelper vi deg med å vurdere:

 • Tilstanden på nettverket
 • Hvordan nettverket påvirker applikasjoner og tjenester i dag og i fremtiden
 • Nettverkets livssyklus
 • Hvordan dagens nettverkstopologi og design skalerer
 • Hvilke feilsituasjoner nettverket håndterer

Du får en detaljert rapport om dagens situasjon, og anbefalinger med kortsiktige og langsiktige tiltak sammen med en prioritert aksjonsliste.

Ønsker du å få vite mer om nettverk og sikkerhet som en tjeneste?

Friday Networks tilbyr nettverk med full drift, overvåking og support. Vi tilbyr komplekse løsninger  levert på en enkel måte, med forutsigbar kost og  som «bare virker».
Områdene vi dekker er sikkerhet, infrastruktur (WiFi), mobilitet, IOT og samhandlingsløsninger som videorom og kundesenter.

Ta gjerne kontakt med oss så kan vi se på muligheter for din bedrift.

 

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg for et møte, fysisk eller digitalt.

Eller du kan ringe oss direkte på +47 32245400

Kontakt oss