Friday Networks vant prisen «Managed Services Partner of the Year» på Cisco Partner Awards 2023

Torsdag 14 september gikk Cisco Partner Awards av stabelen på Lysaker. En årlig tradisjon hvor Cisco belønner sine partnere for deres prestasjoner det siste året. Friday Networks vant prisen:

«Managed Services Partner of the Year»

Vi har jobbet hardt for å komme dit vi er nå med å kunne tilby nettverk som en ferdig driftet tjeneste, og ved å vinne denne prisen viser det at vi har gjort det riktige.   

 

Cisco sin begrunnelse for prisen:

Teknologi i dag berører oss alle, i enhver situasjon. Hastigheten vi og våre kunder blir møtt med noe nytt har endret måten teknologi konsumeres på, og i minst samme takt skalerer også kompleksiteten. Markedsandelen for Managed Services leveranser øker naturligvis kraftig og vi forventer at allerede i 2027 er 46% av Ciscoprodukter solgt og konsumert som en tjeneste.

Årets Managed Services Partner har investert tungt og bredt i Managed Services og kan tilby tjenester innen IT-infrastruktur, IoT, sikkerhet, samhandling og mobilitet.

Vinneren av Managed Services Partner of the Year FY23 er Friday Networks.

 

Network@Friday

Managed Services er et sterkt voksende marked og Friday Networks kan tilby mange spennende tjenester innen dette området.

«Network@Friday » kaller vi det,  og dette innebærer at du ikke trenger å ansette tung IT-kompetanse eller ha flere ulike leverandører. Nå kan du  trygt overlate alt av nettverk, samt full drift, overvåking og support av dette til oss. Med det markedsledende Cisco Merakinettverket i bunn, levert som en tjeneste, blir det enklere å håndtere nettverket, samtidig som det er enkelt å skalere og du får god oversikt over bruken. Vi tar også ansvar for å sette opp de løsningene du måtte ønske sammen med nettverket, det være seg kameraer, sensorer, etc. til de behov din bedrift måtte ha, og selvfølgelig sørger vi også for sikkerheten av alt dette.

Ønsker du å få vite mer om nettverk som en tjeneste?

Vi tilbyr komplekse løsninger  levert på en enkel måte, med forutsigbar kost og  som «bare virker».
Områdene vi dekker er sikkerhet, infrastruktur (WiFi), mobilitet, IOT og samhandlingsløsninger som videorom og kundesenter.

Ta gjerne kontakt med oss så kan vi se på muligheter for din bedrift.

 

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg for et møte, fysisk eller digitalt.

Eller du kan ringe oss direkte på +47 32245400

Kontakt oss