Smarte løsninger for din bedrift

Friday Networks har tung kompetanse innen IT infrastruktur og kan analysere dine behov, rådgi og levere løsninger fra markedsledende produsenter innen LAN, WAN, WiFi og sikkerhet

Riktig analyse er helt avgjørende

Det stilles stadig høyere krav til dine nettverksløsninger. Nye tjenester øker behovet for datakraft og kapasitet. De ansattes ønsker om tilgang til tjenester uavhengig av sted og enhet betyr økte krav til infrastrukturen. Enten du ønsker å ha IT-løsningen i eget hus eller i skyen, kan Friday Networks bistå deg.

Infrastruktur leveres derfor i stadig større grad som en tjeneste fra skyen. Du slipper å investere i utstyr samt drifts- og administrasjonskompetanse. I stedet får du en løsning akkurat tilpasset til ditt behov, med forutsigbare kostnader og som driftes og administreres av de ledende ekspertene på området.

Vår erfaring, din trygghet

Vi leverer løsninger fra markedsledende produsenter innen LAN, WAN, WiFi og sikkerhet. Våre rådgivere og konsulenter bistår med planlegging, design, implementering og vedlikehold av dine nettverksløsninger.

Enten du trenger nye IT-løsninger eller har behov for å forbedre dine IT-løsninger innen nettverk, infrastruktur og samhandling, vil Friday Networks’ rådgivere hjelpe deg. Sammen med deg kan vi analysere dine behov og dine eksisterende løsninger, og gi deg råd som gjør at du får riktig løsning – en løsning som møter akkurat dine behov til en riktig pris.

Våre verdier

Kompetent

Fremtidsrettet

Pålitelig

Her finner du oss

Drammen

T: +47 32 24 54 00

on.skrowtenyadirf@ofni

Ingeniør Rybergs gate 99
3027 Drammen

Oslo

T: +47 32 24 54 00

on.skrowtenyadirf@ofni

Grenseveien 82
0663 Oslo

Trondheim

T: +47 32 24 54 00

on.skrowtenyadirf@ofni

Abelsgate 5
7030 Trondheim

Ønsker du å snakke med oss om smarte løsninger?

Snakk med en av våre konsulenter

Allis Kydland

Account Manager

T: 95976402

on.skrowtenyadirf@silla

Hans Eilif Jahns

Key Account Manager

T: 90112150

on.skrowtenyadirf@filie