Vi sikrer dine ansatte på hjemmekontoret!

Du som mange andre vurderer kanskje å implementere hjemmekontor som en permanent mulighet for dine ansatte. Hvordan sørger du for at de ansatte skal kunne arbeide trygt og sikkert?

 

Når den ansatte er på kontoret så er sikkerheten gjerne ivaretatt gjennom brannmurer og andre sikkerhetsløsninger. På et hjemmekontor er man mer overlatt til seg selv og det kan fort være lett å feilvurdere sikkerhetsrisikoer, både for den ansatte og for bedriften. Dette vet de datakriminelle hvordan de kan utnytte.

Mye er gjort ved å aktivt bevisstgjøre de ansatte om aktuelle sikkerhetstrusler og hvordan de skal opptre for å minimere risikoen for å bli et offer, men man er også nødt til å ha grunnleggende løsninger på plass for at det skal være trygt, enkelt og effektivt for de ansatte når de jobber hjemmefra.

Vi i Friday Networks hjelper deg med å beskytte dine ansatte og din bedrifts verdier nå og i fremtiden ved å sette opp sikre løsninger som er varige, og ikke som bare løser et problem i dag for så å skape et nytt i morgen. Vi er også tilgjengelig for deg som en samtalepartner om hvordan man kan bevisstgjøre sine ansatte på hvilke trusler som finnes og hvilke enkle grep man selv kan gjøre for å jobbe trygt. Vi tror på enkle effektive løsninger som gjør at dine ansatte trygt kan koble seg opp med sine team, fra hvilken som helst enhet, hvor som helst og når som helst.

Fyll ut skjema under, så tar vi kontakt for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg å sikre dine ansatte på hjemmekontoret.

Kontaktskjema

Kontakt oss her

 

3 IT security musts for 2021

Les Ebok

Hvordan beskytter du de ansatte på hjemmekontoret?

 Her er noen enkle tips til hvordan man opprettholder hjemmekontor-kulturen samtidig som du sikrer dine ansatte og bedriftens verdier.

  • Lær først og fremst opp dine ansatte til å forstå hva det å ha sikre rutiner på hjemmekontoret betyr. Ved å være bevisste på dette vil de ansatte være dine beste allierte.

 

  • Det er viktig å være sikker på at menneskene som har tilgang til dine systemer er de de sier de er. Beskytt dine sensitive data ved å bekrefte brukernes identitet, samt etablere tillit til enheter og applikasjoner ved sikker fler-faktor autentisering før det gis tilgang til applikasjoner. Dette er en veldig enkel måte å sikre brukerne dine på, og en metode som allerede er godt kjent for de fleste idag, da det blir på samme måte som når man logger inn i nettbanken.

 

  • Opprett sikker tilkobling uavhengig av arbeidsplass. VPN tilbyr en sikker tunnel mellom brukere og applikasjoner slik at de ansatte kan være tilkoblet til bedriftens nettverk og forbli  produktive når de jobber hjemmefra. Sikre tilgangen for godkjente brukere som er på hjemmekontor uten å gå på kompromiss med brukeropplevelsen, samtidig som du beskytter bedriftens sensitive data.

 

  • Beskytt nettverket ditt ved å blokkere forespørsler til sider som fungerer som vertskap for skadelig programvare med skylevert sikkerhet. Hvis skadevare først kommer inn så sprer det seg i nettverket ditt, kan kryptere filene dine eller eller sette kritiske systemer ut av spill. Uten DNS klarer ikke internett og nettverk å rute data, det samme gjelder for skadelig programvare.

 

Du trenger ikke å være en sikkerhetsekspert for å beskytte virksomheten din. Du trenger en partner som setter deg først! Som Cisco partner har vi ekspertisen til å sikre din bedrift fullstendig.

Med Cisco sine teknologier gjør vi det enkelt å beskytte dine brukere uansett hvor de jobber ifra.

Ledende sikkerhetsløsninger fra Cisco

Les brosjyre

 

Sikkert hjemmekontor

Se film

4 Keys to Preventing Cybercrime at Your Small Business

Les brosjyre

"IT-sikkerhet har aldri vært mer komplekst, men de teknologiske løsningene har heller aldri vært bedre og enklere enn nå!"

Kontakt oss!

Vi hjelper deg å holde dine ansatte trygge og din bedrift beskyttet. Friday Networks kan hjelpe deg med å gjøre sikkerhet enkelt, fordi det å redusere kompleksitet kan utgjøre hele forskjellen!

 

Kontakt oss