Vi kobler bedrifter til fremtiden!

Mobilitetstrendene i samfunnet har resultert i et større behov for bærekraftige digitale løsninger som ivaretar fremtidens mobilitet. Friday Networks sørger for IT-infrastrukturen som tilrettelegger for «tingenes internett» slik at mobilitetsselskapene kan fortsette å være innovative.

 Når alt skal kobles på nett trengs det en smart IT-infrastruktur som baserer seg på WiFi eller 4G/5G. Alt i samfunnet skal gjøres smart og fremtidens mobilitet trenger derfor konnektivitet. Vi leverer de smarte løsningene som kobler enheter sammen, sier CMO i Friday Networks, Jostein Kirkerød.

 

Leverer smart IT-infrastruktur

Friday Networks er Norges smarteste utfordrer på IT-løsninger innenfor nettverk, skytjenester, samhandling, mobilitet og sikkerhet, og har kontorer i Oslo, Drammen og Trondheim.

Våre rådgivere og konsulenter er høyt sertifiserte, har lang erfaring og er i forkant av den digitale utviklingen. Friday Networks ønsker å være en rådgiver for deg og din bedrift, og sammen finner vi de smarte løsningene, sier Kirkerød.

 

Skalerbar og skybasert infrastruktur

Friday Networks er eksperter på IT-infrastruktur, og leverer smarte løsninger til offentlige og private kunder. Et kundeeksempel er Ohmia Charging som leverer komplette ladeanlegg for elbiler til boligselskaper. Her har Friday Networks levert IT-infrastrukturen til anleggene der ladestasjonene er satt opp.

Andre eksempler på kunder Friday Networks leverer smarte løsninger til er bygg. Vi leverer IT-infrastruktur til bl.a. kjøpesenter, bygg, retail- og eiendomsbransjen. Dagens og fremtidens bygg krever muligheter til å kunne koble til ulike tjenester som WiFi, adgangskontroll, sensorstyring av temperatur, strøm og vannforbruk, kamerasystemer, digital skilting, smarte møterom og mer.

Smarte bygg kan ved bruk av riktig teknologi utgjøre en stor forskjell med tanke på økt bærekraft og energieffektivitet.

 

Klimamålene

For å nå klimamålene er innovasjon og bruk av teknologi ekstremt viktig. Fremtidens løsninger må understøtte FNs klimamål og her har vi som leverandør av IT-infrastruktur et stort ansvar. Ved å bruke teknologien til å jobbe smartere kan vi i stor grad være med å påvirke disse bærekraftsmålene.

 

Jostein Kirkerød                                       CMO, Friday Networks

Ohmia Charging valgte fremtidsrettet løsning levert av Friday Networks

Ta kontakt med våre dyktige rådgivere!

Våre rådgivere bistår med planlegging, design, implementering og vedlikehold av din IT-infrastruktur. – Vår erfaring, din trygghet!

Ønsker du mer informasjon?
Fyll ut skjemaet under, så hører du fra oss innen kort tid!

Eller du kan ringe oss direkte på +47 32245400

 

Kontakt oss