Vant nettverkskontrakt med Telia

Friday Networks har inngått en samarbeidsavtale med Telia om å levere WiFi-nettverk til borettslag.

Bakgrunn

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi.

Bakgrunnen for samarbeidet er Telias RFP-anbud. Telia trengte en partner som kunne levere WiFi da de har en stadig økende etterspørsel fra borettslag og sameier etter dekning i fellesområder som garasjeanlegg og takterrasser.

Friday Networks leverer markedsledende løsning.

Friday Networks er en rådgiver og tilbyder av løsninger innen IT-infrastruktur, samhandling, sikkerhet og mobilitet.

Med det markedsledende Meraki-nettverket fra Cisco leverer Friday Networks et smart og stabilt nettverk som gir full innsikt og mulighet til å fjernstyre og overvåke nettverket i fellesområder som garasjeanlegg og takterrasser på en god og enkel måte. Oppgraderinger og feilsøk kan gjøres fra ett og samme grensesnitt. Nettverket er raskt å sette opp, stabilt, skalerbart og klart til online oppkobling umiddelbart.

Bekrefter kompetansen

-Dette var et anbud det var stort for oss å vinne da det bekrefter vår kompetanse på WiFi og Cisco Meraki i det norske markedet, sier Svein Lerkerød, daglig leder i Friday Networks. Friday Networks har god erfaring på dette området i dag da vi har lykkes med å levere lignende løsninger til andre kunder.

-Etter Telias oppkjøp av Get har de hatt en betydelig vekst i borettslagskunder og dette gjør samarbeidet svært spennende. Friday Networks vil være en partner som hjelper Telias eksisterende kunder, men også for å hjelpe de å vinne nye kunder.

Ta kontakt med våre dyktige rådgivere!

Våre rådgivere bistår med planlegging, design, implementering og vedlikehold av din IT-infrastruktur. – Vår erfaring, din trygghet!

Ønsker du mer informasjon?
Fyll ut skjemaet under, så hører du fra oss innen kort tid!

Eller du kan ringe oss direkte på +47 32245400

Kontakt oss