Storkontrakt med Oslo kommune

Sikret seg ny storkontrakt

IT-selskapet Friday Networks har inngått ny kontrakt med Oslo kommune til en verdi av 18 millioner kroner.

 

– Det er svært gledelig at Oslo kommune og Privatistkontoret har valgt å fortsette med oss som IT-leverandør, sier daglig leder i Friday Networks, Svein Lerkerød.  Avtalen innebærer leveranse av en omfattende IT-løsning til ca. 20.000 privatister årlig i forbindelse med eksamen.

Friday Networks er rådgiver og leverandør av løsninger innenfor sikkerhet, IT-infrastruktur og samhandling samt mobile løsninger gjennom Mobit Drammen som de også eier.

 

VERDISKAPING FOR VÅRE KUNDER

Friday Networks er en bedrift i fortsatt sterk vekst og får stadig nye kunder både i Norge og Norden. Noe av suksesskriteriet er vår evne til å kombinere moderne teknologi og unik kompetanse som gir fremtidsrettede og verdiskapende løsninger for våre kunder.

SIKRE PRIVATIST-EKSAMENER

Og nylig kunne Friday Networks glede seg over en storkontrakt med Oslo kommune. – Vi har nå signert en treårig avtale med Privatistkontoret i Oslo kommune med opsjon på tre år til, sier Svein Lerkerød som anslår avtalen til en samlet verdi på 18 millioner kroner.

Privatistkontoret, som er en del av Divisjon for VGS, VO og fagopplæring i Utdanningsetaten i Oslo kommune, arrangerer privatisteksamen i alle videregående fag for de som bor eller følger opplæring i kommunen.

 

LEVERER VARENE
Leder for avdelingen, Kari-Anne Steen, påpeker at Oslo kommune valgte Friday Networks blant annet fordi selskapet har kompetanse på å levere i forhold til de oppgavene som skal løses.

– Det dreier seg konkret om å legge til rette rent teknisk for totalt mellom 9.000 og 12.000 privatister som skal opp til eksamen i Oslo i henholdsvis mai og november. Og på det meste er det over 2000 privatister per dag i samme lokale hvor alle må ha sikker og god tilgang til internett for å løse oppgavene elektronisk. I tillegg må det være tilrettelagt for lagring, skanning og utskrift. Det må dessuten være et helt lukket nett med sikre brannmurer, og leverandøren må også stille med ”nettvakter” under eksamenene for å forhindre juks, opplyser Steen

 

– UNIK KOMPETANSE

– Det er med andre ord forholdsvis særegne krav og behov som ikke så mange selskaper er i stand til å oppfylle, og alt skjer i løpet av to veldig intensive perioder på vår og høst. Nå ser vi fram til å samarbeide med Friday Networks for å løse disse oppgavene også i årene som kommer, påpeker Kari-Anne Steen.

–  Det at Oslo kommune er så fornøyde at de har valgt oss for seks nye år viser at vi har gjort en god jobb og ikke minst besitter en unik kompetanse i selskapet som blir verdsatt, konkluderer daglig leder i Friday Networks; Svein Lerkerød.

 

 

STOR-EKSAMEN: I løpet av et år er over 20.000 privatister oppe til eksamen i regi av Oslo kommune, og på det meste er 2000 i sving samtidig, slik som her i Vallhall. Nå har Friday Networks fått i oppdrag å stå for alt av IT- og sikkerhetsløsninger rundt disse eksamenene. Foto: Oslo kommune

……..

Kontaktperson: 

Daglig leder Friday Networks; Svein Lerkerød, mobil: 41 24 59 99