Spesialisert for bærekraftig retur og gjenbruk av Ciscoprodukter

Friday Networks har oppnådd spesialisering på bærekraft gjennom Ciscos partnerprogram, og er nå sertifisert Environmental Sustainability Specialization Partner. Dette betyr at vi skal bidra til å sørge for en mer bærekraftig fremtid gjennom blant annet gjenbruk av Cisco-produkter.

Vi lover å hjelpe kundene med å finne bærekraftige alternativer og sørger for gjenbruk eller resirkulering av gammelt utstyr på en enkel og sikker måte.

 

Friday Networks har har fullført eksamener og kurs som er opprettet for å hjelpe partnere med å iverksette tiltak for en mer bærekraftig praksis.

Spesialiseringen gir oss rett til å delta i returinsentivet til Cisco. Et insentiv som er utformet for å belønne partnere som lover å hjelpe Cisco mot en bærekraftig fremtid ved å forplikte seg til å returnere kundenes utrangerte maskinvare, slik at den kan gjenbrukes og resirkuleres på en ansvarlig måte.

Som en del av spesialiseringen har Friday Networks skrevet under på Ciscos bærekraftløfte som støtter en forpliktelse fra Cisco-sjef Chuck Robbins om å ha 100 prosent produktavkastning på utrangert maskinvare.

Vi skal minimere miljøpåvirkningen og hjelpe kundene våre med å gjøre det samme

Mens våre kunder jobber for å redusere karbonpåvirkningen og bli mer bærekraftige, er vi forberedt på å hjelpe de med å gjenbruke eller resirkulere utgåtte produkter i stedet for bare å kaste dem.

  • Vi tar retur på alt av Cisco-produkter. Enkelt, praktisk og gratis.
  • Alt utstyr spores, returneres til en sikker lokasjon og slettes for all data.
  • 99,9 % av utstyret som returneres, blir gjenbrukt eller resirkulert. Sikkert og bærekraftig.

 

Ønsker du mer informasjon fyll ut skjemaet under så kontakter vi deg.

Eller du kan ringe oss direkte på +47 32245400

Kontakt oss