Spennende mulighet som konsulent nettverk og sikkerhet i et ekspansivt selskap

Har du solid nettverks- og sikkerhetserfaring?

Arbeidsgiver : Friday Networks AS

Stillingstittel : Konsulent nettverk og sikkerhet

Sted: Oslo, Drammen eller Trondheim

Frist: Snarest

Varighet: Fast

 

Friday Networks opplever en økende oppdragsmengde og søker derfor etter: Konsulent nettverk og sikkerhet

Vi søker etter deg som har meget god kompetanse innenfor nettverksinfrastruktur og sikkerhetsløsninger. Du har meget god kompetanse på løsninger fra leverandører Cisco og Microsoft.

Du har erfaring som løsningsarkitekt, nettverks- og sikkerhetsarkitekt eller senior nettverks- og sikkerhetskonsulent. Vi søker deg som kan kommunisere like bra med tunge tekniske fagmiljø som forretningssiden hos våre kunder.

Hvem er du?

Om du kjenner deg igjen i det følgende er vi meget interessert i å komme i kontakt med deg:

•Erfaring som fakturerende konsulent/ rådgiver
•Gode evner til å kommunisere på ulike nivåer
•Meget god teknisk forståelse
•Meget god til å skrive rapporter
•Meget god forretningsforståelse

Hva kan vi tilby?

•Meget dyktige kolleger og et meget bra teknisk fagmiljø
•Muligheter for å være med å utvikle et spennende selskap
•Kontorer i Drammen, Oslo og Trondheim

Noe for deg?

Om du vil vite mer om stillingen ta kontakt med Svein Lerkerød (4124 5999), Jostein Kirkerød (4124 5962) eller Brede Bjørnstad (4124 5942) i Friday Networks,

Om arbeidsgiveren

Friday Networks er en profesjonell rådgiver og leverandør av løsninger innenfor nettverk, skytjenester, mobilitet og sikkerhet. Vi tilbyr konsulenttjenester, løsninger og utstyr etter behov.
Friday Networks er etablert av noen av IT- og telekombransjens mest erfarne folk, og har også med Mester Grønn som en langsiktig eier og investor. Vi samarbeider tett med markedsledende leverandører som Cisco, Mitel, Microsoft, IBM, Apple og Samsung.

Kundeløftet ± Det enkleste valget
Friday Networks har alltid kunde og sluttbruker i sentrum. Vi tar ansvar for at våre kunder velger de rette løsningene og blir opplært til å bruke de mest mulig effektivt. Riktig bruk av våre anbefalte løsninger skal skape konkurransefortrinn, effektivitet og lønnsomhet for våre kunder. Derfor skal det å kjøpe fra Friday Networks være; Det enkleste valget.

Hvorfor Friday Networks
Fredag er ukens annerledesdag. Vi er gladere, mer avslappet og forventningsfulle på ukas siste arbeidsdag enn resten av uken. Slik vil vi at det skal være å være kunde av oss også. Derfor har vi tatt navnet Friday Networks. Vi er annerledes, og som kunde skal du møte ærlige og erfarne mennesker, du skal ha forventninger til oss som leverandør og til våre leveranser. Kort sagt; du kan stole på at vi løser dine behov, slik at du kan slappe av. Med oss som din IT-leverandør er det fredag hele uken.