Sikkerhet gjort enkelt – Cisco Umbrella

Ransomware, eller på norsk løsepengevirus, har raskt utviklet seg til å bli den mest lukrative type skadelig programvare noensinne. Store deler av din virksomhets data kan bli stjålet på bare noen timer, da er det å holde produktiviteten i gang helt avgjørende.

Siden fler og fler jobber hyppigere i skyen, dukker det stadig opp nye sikkerhetsutfordringer. Ofte hører man at ansatte aksesserer bedriftens data gjennom bærbare PC`er og mobiltelefoner uten å koble seg opp via VPN. Trusler og angrep på internett som skadelig programvare og digital snoking etter sensitiv informasjon, ofte i form av e-postsvindel, gjør at det blir stadig viktigere å få sikret skymiljøet, samt inneha kontrollen til å sikre data og applikasjoner. Cisco Umbrella er en Secure Internet Gateway (SIG) som skal være en trygg vei for brukere ut på internett – selv om man ikke bruker VPN. Den gir en effektiv beskyttelse av brukere, data og applikasjoner i skyen. I tillegg til raskere detektering av trusler og respons, får man oversikt over internettaktiviteten gjennom skyapplikasjonene, alle kontorlokasjonene og enheter på nett.  Det er enkelt å bruke, konfigurere og administrere. Ingen maskinvare må installeres eller oppdateres. Umbrella lærer av internettaktiviteten for å automatisk identifisere kjente og nye potensielle framtidige trusler. Maskinlæringen lagres og brukes til å forstå koblingen mellom skadevare, domener, IP adresser og nettverk på tvers av internett.

Nå er det enklere enn noen gang å utnytte fordelene ved en overgang til skyen!

 

 

Ønsker du mer informasjon om Ciscos sikkerhetsløsninger for små og mellomstore bedrifter kan du lese videre i E-boken under.

E-bok

 

Du kan nå få denne løsningen gratis i tre måneder for alle dine brukere!

Kontakt oss!

Jostein Kirkerød

CMO & Partner

T: 41245962

on.skrowtenyadirf@dorekrik.nietsoj