Sikker og skalerbar IT-infrastruktur for smarte bygg

Smarte ansatte fortjener smarte bygg og effektive IT-løsninger.

Det hjelper ikke lenger å bare tilby en arbeidsplass – det må tilbys en smartere hverdag.

I dag må bygg være fleksible for å kunne tilpasse seg brukerbehov og miljøkrav som stadig er i endring. Dette krever at bygningsteknologien og de digitale løsningene fungerer sømløst sammen. Med en robust IT-infrastruktur kan vi maksimere bygningens effektivitet, optimalisere bruken av ressurser, ta vare på sikkerheten og redusere driftskostnader.

 

La Friday Networks gjøre bygget ditt smartere!

IT-infrastrukturen er selve kjernen for bedriften og med nye tjenester øker behovet for datakraft og kapasitet.

IT-infrastruktur leveres i stadig større grad som en tjeneste fra skyen. Du sparer investeringskostnader på utstyr samt drifts- og administrasjonskompetanse, og får istedet en løsning akkurat tilpasset til ditt behov, med forutsigbare kostnader og som driftes og administreres av de ledende ekspertene på området. Friday Networks har tung kompetanse innen dette området og bistår en rekke eiendomsselskaper hvor IT-infrastruktur og sikkerhet er kritisk. Denne erfaringen tar vi med oss for å gi den samme gevinsten til dere.

 

Hvordan kan et smart bygg gjøre hverdagen smartere?

 

Smarte møter og bedre brukeropplevelser
Sørg for at brukerne kan være effektive, sosiale og fleksible. Smarte bygg dreier seg mye om hvordan det er tilrettelagt for at brukerne skal kunne jobbe sammen. Det er viktig at infrastrukturløsningen er gjennomtenkt og dekker alle behovene for kommunikasjon mellom brukere og systemer i et bygg. Møteplasser må tilrettelegges både for fysiske og digitale møter, men like viktig er de teknologiske plattformene som gjør at brukerne kan møtes når- og hvor som helst. Smarte og digitale tjenester er et økende krav fra brukere og gir en større grad av tilfredshet. Med bookingløsninger av møterommene er det også enkelt for forskjellige firmaer som holder til i samme bygning å dele på møterommene, noe som igjen vil skape store kostnadsbesparelser. Temperatur, belysning og luftkvalitet har også en direkte effekt på tilfredshet og produktivitet blant brukere. Ved å benytte oppgradert konnektivitet og dataanalyse samt smarte sensorer er det lett for brukerne å få full oversikt over bygget.

 

Økt bærekraft og energieffektivitet
Smarte løsninger og teknologi må være en del av bedriftens grunnmur og kan forvandle det vanlige bygget til det smarte. Reduserte kostnader, økte energibesparelser og mer miljøvennlige og grønne bygg er noen av de bærekraftige fordelene ved smarte bygg. Sensorstyring av belysning, VVS og sikkerhetssystemer samt strøm og temperatur vil sikre fornøyde brukere og reduserte kostnader. Gjennom automatisering av styringssystemer og økt kontroll kan også driftseffektiviteten øke.

 

Kostnadsreduksjoner og verdiøkning
Smarte bygg er mer verdt. De er kostnadsbesparende og de drives bedre, noe som igjen fører til en større andel av potensielle leietakere og færre areal som står ledig.

Profesjonell drift

Det er essensielt å jobbe tett med partnere som forstår industrien og kan tilby den helhetlige  IT-servicen som trengs for å fasilitere en god omnikanal opplevelse. Med vår kunnskap og lange erfaring med å sette opp og drifte infrastruktur for bygg kan du være trygg på at dine leietakeres behov blir sett, og at vi møter dine krav om en sterk, sikker og stabil IT-infrastruktur som blir ivaretatt på best mulig måte.

Ta kontakt med våre dyktige rådgivere!

Våre rådgivere bistår med planlegging, design, implementering og vedlikehold av din IT-infrastruktur. – Vår erfaring, din trygghet!

Ønsker du mer informasjon?
Fyll ut skjemaet under, så hører du fra oss innen kort tid!

Eller du kan ringe oss direkte på +47 32245400

 

Kontakt oss