Sikker og brukervennlig backup for dine Microsoft 365 data

I dagens digitale verden, hvor mye av dataene våre befinner seg i skyen, enten i Microsoft 365 eller andre skytjenester, er det avgjørende å sikre at vi har pålitelige løsninger for datasikkerhet og gjenoppretting. 

Det verdensomspennende skiftet til fjernarbeid har forsterket utfordringene knyttet til å beskytte Microsoft 365-data.  Selv om løsepengevirus har en klar økonomisk effekt på virksomheter som er kompromittert, er potensialet for tap av data en enda større bekymring. Denne risikoen er spesielt høy for organisasjoner som bruker Microsoft 365 i sin daglige drift.

Microsoft anbefaler at du benytter en tredjeparts backupløsning for dataene dine

Beskytt dine digitale verdier med Barracuda Cloud-to-Cloud Backup

Barracuda Cloud-to-Cloud Backup tilbyr sikkerhetskopier, svært detaljerte gjenopprettingsmuligheter og en uovertruffen brukervennlighet.

Enkel å bruke SaaS-sikkerhetskopi for alle dine Microsoft Office 365-data. Omfattende, kostnadseffektiv, skalerbar sikkerhetskopiering og gjenoppretting for alle dine Microsoft Office 365-data, inkludert Teams, Exchange Online, SharePoint og OneDrive.

Prøv Barracudas Backupløsning gratis og uforpliktende

Minimer nedetid og forhindre tap av data. Se hvor enkelt det kan være å distribuere og administrere sikkerhetskopiering med en 14 dagers gratis prøveperiode.

 

Fleksibel og brukervennlig Microsoft 365 beskyttelse

Sikkerhetskopier Teams-, Exchange-, SharePoint- og OneDrive-dataene dine, og finn og gjenopprett  nøyaktig de dataene du vil ha raskt og enkelt.

Med Barracuda sin løsning kan du trygt sikkerhetskopiere dataene dine i real-time. Dette betyr at du aldri trenger å bekymre deg for å miste viktige dokumenter, e-poster eller annen viktig informasjon. Uansett om det er utilsiktet sletting eller en systemfeil, vil du alltid ha en nylig oppdatert kopi å gjenopprette fra.

 

Beskyttelse mot skadelig programvare

Ditt siste forsvar mot løsepengevirus og andre cybertrusler er sikkerhetskopien din, så du trenger en sikkerhetskopi som tilbyr rollebasert tilgangskontroll, kryptering og flere kopier av dataene.

Tap av data kan være katastrofalt for virksomheter og enkeltpersoner. Med Barracuda Cloud-to-Cloud Backup kan du minimere risikoen for permanent datatap, så uansett om det er et cyberangrep, brukerfeil eller andre uforutsette hendelser, kan du raskt gjenopprette til en tidligere sikkerhetskopi og holde virksomheten i gang.

 

Skybasert

Dine Microsoft 365-data er allerede i skyen – lagring av sikre, krypterte sikkerhetskopier i samme nettverk betyr bedre ytelse og umiddelbar skalerbarhet.

Uansett om du er en liten bedrift eller en stor organisasjon, tilbyr Barracuda en skalerbar løsning som kan vokse med dine behov. Du trenger aldri å bekymre deg for at tjenesten ikke kan takle økende datamengder.

Les hva beslutningstakere innen IT sier om utfordringene ved å beskytte sine Microsoft 365 data.

Ønsker du å teste Barracudas Cloud to Cloud backupløsning helt gratis og uforpliktende?

 

Fyll ut skjemaet under.

Eller du kan ringe oss direkte på +47 32245400

 

Kontakt oss