Samhandling gjort enkelt

Arbeid fra hvor som helst, når som helst og fra hvilken enhet du måtte ønske, til en forutsigbar fast månedlig kostnad.

 

 

Globalisering fører til økt varehandel og en økt forflytning av mennesker, noe som gjør at samarbeid på tvers av landegrenser blir stadig mer vanlig for små og mellomstore bedrifter. Flyskam, bomringer og parkeringsplasser er aktuelle temaer i samfunnsdebatten, som også berører samarbeid og møtevirksomhet for bedrifter. Det stilles større krav til kommunikasjon og tilgjengelighet samtidig som miljøhensyn må tas, dette stiller igjen krav til ny teknologi.

Tenk deg en samhandlingsløsning som lar deg samhandle – uten å forholde deg til vanskelig teknologi.

Hva om du bare kunne gå inn i det nærmeste ledige møterom og muntlig be rommet om å koble til møtet ditt. Skal du dele en presentasjon? Ikke bruk tiden på å lete etter kabler eller laste ned drivere. Bare del trådløst fra din mobil eller laptop. Skulle du notert noe på presentasjonen? Gjør det og la andre delta!

Det smarteste valget.

Vi kan faktisk ikke ta æren for det, men vi er stolte av å kunne tilby det smarteste valget sammen med Cisco. De fleste kjenner til Cisco som en av de beste på nettverk og sikkerhet. Det har de tatt med seg inn i denne løsningen. Skybasert, sikkert og redundant. Med oss som rådgiver og leverandør har dere det smarteste valget for samhandling til en fast månedspris. Vi setter opp løsningen for dere og er med dere som rådgiver i etterkant. Dette er en levende løsning som hele tiden utvikler seg for å gi dere en enda enklere hverdag. Dropp bilen og ta bussen sies det. Dropp bussen også sier vi – du kan jobbe fra der du er med våre løsninger!

Les om hvordan samhandlingsplattformen Cisco Webex kan gi en mer tilrettelagt og fleksibel arbeidshverdag.

Ta kontakt med oss for en demo på Cisco Webex, eller for å få vite mer om våre pakkeløsninger.

Tor Erik Myklebust

Seniorkonsulent og rådgiver

T: 41245972

on.skrowtenyadirf@tsubelkym.kire.rot

Jostein Kirkerød

CMO & Partner

T: 41245962

on.skrowtenyadirf@dorekrik.nietsoj