Så enkelt, så grønt! Cisco Webex levert av Friday Networks.

Friday Networks leverer gode samhandlingsløsninger fra Cisco Webex som en tjeneste. Til en fast pris per måned hjelper vi deg med oppsett, konfigurasjon og opplæring, samtidig som vi garanterer en miljømessig effekt.

 

Å benytte gode samhandlingsløsninger gir mange gode ringvirkninger.

Et godt verktøy sparer de ansatte for mye reising, flyskam, trafikkaos, køer og parkeringsplasser. Man må ikke ta alle møter på video, men der man har mulighet vil det være svært tidsbesparende og det effektiviserer arbeidshverdagen til de ansatte betydelig. Det frigjør tid til andre oppgaver og ikke minst til mer tid med familien. Samtidig gir det store miljømessige fordeler.

 

Vi er stolte av å kunne tilby det smarteste valget sammen med Cisco. De fleste kjenner til Cisco som en av de beste på nettverk og sikkerhet. Det har de tatt med seg inn i denne løsningen. Skybasert, sikkert og redundant. Med oss som rådgiver og leverandør har dere det smarteste valget for samhandling til en fast månedspris. Vi setter opp løsningen for dere – og er med dere som rådgiver i etterkant. Dette er en levende løsning som hele tiden utvikler seg for å gi dere en enda enklere hverdag.

 

Les mer her om hvordan Cisco Webex kan effektivisere din arbeidshverdag

Friday Networks er opptatt av både gode samhandlingsverktøy og miljø, derfor har vi inngått et samarbeid med Trefadder. En nordmann slipper ut 10 tonn CO2 hvert år. Trefadder kan plante trær tilsvarende ditt årlige utslipp av CO2, og gjennom deres klimaskoger hjelper de deg å bli en karbonnøytral bedrift.

For hvert Cisco Webex endepunkt kjøpt hos oss, sponser vi din bedrift med ett års abonnement hos Trefadder for èn ansatt i din bedrift. Sammen med Cisco Webex og Trefadder kan vi dermed hjelpe dere å bli en mer klimanøytral bedrift.

Bli med oss på reisen mot et grønnere samfunn sammen med Cisco Webex og Trefadder

Ta kontakt med oss

Jostein Kirkerød

CMO & Partner

T: 41245962

on.skrowtenyadirf@dorekrik.nietsoj

Tor Erik Myklebust

Seniorkonsulent og rådgiver

T: 41245972

on.skrowtenyadirf@tsubelkym.kire.rot