Nå trenger du ikke lenger å velge mellom Cisco Webex og Microsoft Teams!

Bedre sammen!

Har du Microsoft Teams i dag?

Vi kan gi deg en fantastisk brukeropplevelse! En sømløs integrasjon mellom Microsoft Teams og Cisco Webex gir deg en rekke fordeler og gjør din digitale arbeidsplass bedre, enklere og sikrere.

I dag jobber de fleste av oss på forskjellige samhandlingsplattformer og logger på og av de ulike applikasjonene avhengig av hvilke rom møtene foregår i. Ofte ser man at dette fører til ulike utfordringer for brukerne og at en enklere løsning har vært etterlengtet. Gjennom denne integrasjonen vil man kunne dra fordelen av en trygg kompatibel løsning når man benytter eksisterende Cisco videokonferanse-enheter for å sømløst bli med i et Microsoft Teams møte, eller ved å bruke Cisco Webex Meetings for å bli med i et Microsoft Teams rom. Alle brukere vil enkelt kunne samhandle uavhenging av løsningen de benytter, og det vil være enkelt å starte, bli med, og dele i møter på tvers av plattformene. Ved å bygge en bro mellom disse samhandlingsverktøyene vil den beste brukeropplevelsen kunne tilbys, med den enkeltes foretrukne verktøy for å få jobben gjort.

 

Øk produktiviteten ved å ta med fordelene av Webex Meetings inn i Microsoft Teams

Hvis du foretrekker å bruke Microsoft Teams til å chatte med kolleger, men ønsker å benytte Cisco Webex for møter kan du nå planlegge, starte eller bli med i et Webex-møte  uten å logge ut av Microsoft Teams først. Dette vil garantert gjøre dagen din mye enklere!

 

Planlegg, start eller bli med i et Webexmøte direkte fra Microsoft Teams

I Microsoft Teams appen har det blitt laget en egen Webex Teams-fane som er utrolig brukervennlig, og perfekt til å kjøre møter direkte fra Microsoft Teams.  Du kan planlegge et møte for kanalen ved å velge «schedule» og deretter fylle inn alle detaljer i dialogboksen som dukker opp. Du kan også planlegge gjentakende møter med daglige, ukentlige, månedlige og årlige frekvenser. Microsoft Teams brukere trenger kun å legge til Webex Meetings app`en i sin  Microsoft Teams applikasjon.

Prøv Cisco Webex helt gratis i 30 dager!

Få det beste av to verdener

Dagens arbeidsflyt er kompleks og våre digitale arbeidsplasser er mer innovative og smidige enn noensinne. De ansatte er i front av å forme hvordan arbeidet utføres og de trenger riktige samhandlingsverktøy for å få jobben gjort kjappere. Disse verktøyene må fungere sømløst sammen for å muliggjøre teamarbeid som fører til bedre resultater, høyere produktivitet og engasjerte ansatte.

Kompatible digitale møteplasser forenkler hverdagen og skaper mer fleksibilitet for medarbeidere. Nå kan du velge ditt foretrukne verktøy og få det beste av to verdener!

Kontakt oss for en demonstrasjon!

Friday Networks har lang erfaring med videoløsninger, og er en komplett leverandør av Cisco Webex og Microsoft Teams. Vi leverer løsninger som passer fra 2 til 1000 brukere, sikkert og enkelt!

Tor Erik Myklebust

Seniorkonsulent og rådgiver

T: 41245972

tor.erik.myklebust@fridaynetworks.no

Jostein Kirkerød

CMO & Partner

T: 41245962

jostein.kirkerod@fridaynetworks.no

Kontakt oss