Mester Grønn valgte fremtidsrettet løsning levert av Friday Networks

Da blomsterkjeden Mester Grønn trengte en ny WiFi-løsning for sitt hovedkontor i Lier var kriteriene pålitelighet, sikkerhet og at det skulle være enkelt å administrere. Valget falt på Cisco Meraki, levert av Friday Networks.

Cisco Meraki plattformen er laget for å redusere kompleksitet i en tid med høye og stadig nye krav til nettverksløsningen. IT-avdelingen, eller den som har ansvaret for nettverk og drift, kan lett administrere alt fra enkeltenheter til hele grupper basert på behov – i et oversiktlig, skybasert grensesnitt. Trafikk kan prioriteres og du har kontinuerlig tilgang på informasjon og data som er nyttig i alt fra kunderelasjonsbygging til planleggingen av den fremtidige nettverkskapasiteten og funksjonaliteten.

Forbered deg på fremtiden, gjør som Mester Grønn og vær smart når du velger nettverk og infrastruktur for bedriften din. Cisco Meraki er smart!

Les mer om nettverk og IT-infrastruktur her.

Ta kontakt med våre dyktige rådgivere!

Våre rådgivere bistår med planlegging, design, implementering og vedlikehold av din IT-infrastruktur. – Vår erfaring, din trygghet!

Ønsker du mer informasjon?
Fyll ut skjemaet under, så hører du fra oss innen kort tid!

Eller du kan ringe oss direkte på +47 32245400

Kontakt oss