IT-sikkerhetsløsninger for en trygg hybrid arbeidsplass

I løpet av de siste årene har det vært et dramatisk skifte i hvordan, når og hvor arbeidet blir gjort. Selv om noen SMB-bedrifter har ønsket de ansatte tilbake til kontoret, har 48% av SMB-bedriftene opprettholdt en form for hybrid eller eksternt miljø. Som et resultat av dette skiftet, har det oppstått mange utfordringer for bedriftenes IT-avdelinger.

 

Hvordan løse IT-utfordringene med den hybride arbeidshverdagen

 

Hybrid arbeid er ikke lenger et alternativ, men en nødvendighet for mange bedrifter. Men det krever også at de IT-ansvarlige er klare for å håndtere nye utfordringer, som å sikre, overvåke og administrere nettverk, applikasjoner og data på tvers av ulike lokasjoner.

Hvis du vil forenkle IT-administrasjonen din og støtte de ansatte som jobber eksternt, trenger du en løsning som gir deg:

  • Fleksibilitet: Du kan raskt tilpasse deg endrede behov og skalerer opp eller ned etter etterspørsel.
  • Synlighet: Du kan se hva som skjer i hele IT-miljøet ditt, fra nettverk til sky til SaaS, og identifisere og løse problemer før de påvirker brukeropplevelsen.
  • Sikkerhet: Du kan beskytte nettverket ditt, enhetene dine og applikasjonene dine mot trusler, og sørge for at bare autoriserte brukere har tilgang til de riktige ressursene.
  • Produktivitet: Du kan gi de ansatte en sømløs og pålitelig tilgang til de verktøyene og dataene de trenger for å gjøre jobben sin, uansett hvor de befinner seg.

 

Tips for å lykkes med den hybride arbeidsplassen

De ansatte jobber ikke bare hjemmefra, de jobber hvor som helst.

Å holde dem produktive og sikre er en utfordring for IT-teamet i små og mellomstore bedrifter.

Hvordan kan du opprettholde pålitelig tilkobling og konsekvente sikkerhetspolicyer på tvers av eksterne arbeidslokasjoner?

 

Friday Networks sikrer din IT-hverdag med markedsledende løsninger fra Cisco

 

Vi leverer en portefølje av løsninger som er spesielt designet for å hjelpe deg med å løse IT-utfordringene med hybrid arbeid. Med disse kan du:

  • Administrere nettverk, enheter og applikasjoner fra ett enkelt dashboard med Cisco Meraki.
  • Opprette og håndheve sikkerhetspolicyer med Cisco Umbrella og Cisco Duo Secure Access.
  • Få innsikt og synlighet i hva som skjer i Internett (ditt nye nettverk), skyen (ditt nye datasenter) og SaaS (din nye applikasjonsstruktur) ved hjelp av Cisco ThousandEyes.
  • Gi sikker og pålitelig tilgang til SaaS-apper og -data for ansatte uavhengig av arbeidslokasjon.
  • Frigjøre IT-administrasjon til å fokusere på forretningsinnovasjon og vekst.

 

Med disse avanserte løsningene kan du forenkle IT-administrasjonen din, støtte de ansatte som jobber eksternt, og opprettholde forretningskontinuitet.

Flere av våre løsninger kan testes gratis og helt uforpliktende i en periode. Send oss en mail om dette er av interesse: 

Jeg vil gjerne teste sikkerhetsløsninger fra Cisco gratis og uforpliktende

 

IT-sikkerhet er lederens ansvar. Slik sikrer du bedriften i alle trinn.

Visste du at 43% av alle nettangrep er rettet spesifikt mot små og mellomstore bedrifter som din?

Fordi 83% av små og mellomstore bedrifter ikke er økonomisk rustet til å komme seg etter et nettangrep, kan ett stort brudd bringe en liten og mellomstor bedrift i kne.

 

Lær hvordan Cisco`s sikre løsninger for SMB-bedrifter beskytter dine ansatte, eiendeler , og enheter hvor som helst.

Hvorfor velge oss?

 

Som Ciscopartner har vi tilgang til de beste og mest innovative IT-sikkerhetsløsningene på markedet. Vi har en kundesentrert og løsningsorientert tilnærming, som gjør at vi kan levere skreddersydde og kostnadseffektive løsninger, som passer til dine behov, mål og ressurser. Sørg for at dine ansatte kan være produktive uansett hvor de jobber ifra, samtidig som sikkerheten blir ivaretatt.

 

Fyll ut skjemaet nedenfor for å få en gratis konsultasjon og et spesialtilbud på Ciscos markedsledende IT-sikkerhetsløsninger.

Eller du kan ringe oss direkte på 47 32245400

 

Kontakt oss

Løsningsportefølje designet for din bedrift

Som bedriftsleder har du mye å vurdere i dag og for fremtiden. Cisco har løsninger for små og mellomstore bedrifter som hjelper deg videre på veien til suksess. Svar på noen raske spørsmål, så deler vi en løsningsportefølje designet for din bedrift.