Innsiderisiko – Beskytt dine ansatte og din bedrift! Gratis webinar.

Det er menneskelig å feile, men dette kan få uante konsekvenser for din bedrift.

I samarbeid med Jazz Networks inviterer vi til et gratis webinar torsdag 02. april. Kl. 12.00-13.00

Ubevisste handlinger av ansatte er en av de største bekymringene blant norske virksomheter ifølge en cyberrapport fra PWC. Det tar bare èn uheldig person for å utsette et helt selskap for stor skade. Etterlevelse av sikkerhetspolicier og mangel på kompetanse er problem som påvirker alle nivåer i en bedrift.

Et sikkerhetsområde som til nå ikke har fått så mye fokus er problemet med innsidetrusler. Dette er personer som har privilegert tilgang til ditt nettverk og dine data, som enten har blitt lurt til å dele denne tilgangen med ondsinnede tredjeparter eller selv eller har uærlige hensikter.

Vi ser på hvordan du gjennom plattformen til Jazz Networks kan beskytte dine ansatte  mot å gjøre feil og sikre din virksomhet både innad og mot trusler utenfra. Plattformen er spesielt laget for å detektere og agere på innsidetrusler. Resultatet er at en enkelt kan håndheve virksomhetens regller for bruks- og informasjonssikkerhet og samtidig etterleve eksterne regelverk for datasikkerhet. Jazz Networks har vunnet US Cyber Command sin cybersikkerhets-konkurranse mot store internasjonale aktører, noe som er en sterk indikasjon på at dette er en god plattform.

Les Cyberrapporten til PWC som viser at syv av ti virksomheter rammes av dataangrep.

Påmelding webinar

salg@fridaynetworks.no

 

Tid: Torsdag 02. april. Kl 12.00 – 13.00

Agenda:

  • Utfordring med innsidetrusler
  • Gjennomgang av Jazz Networks sin løsning/plattform
  • Demo

 

 

Ønsker du mer informasjon, ta kontakt!