HP EliteBook – Verdens sikreste PC

Spesialtilbud hos Mobit Åssiden

Når du skal velge PC til bedriften din er det faktisk en sikkerhetsbeslutning du er i ferd med å ta. Velger du en HP EliteBook kan vi med hånden på hjertet si at du velger verdens sikreste PC.

Ta kontakt i dag for et godt tilbud!

 

 

HP EliteBook 840 G6

 

Pris fra: 10.995,- eks. mva.
Leasing fra: 336,-
eks. mva*

*Pris pr. mnd. i 36 mnd. Etableringsgebyr kan tilkomme.

 

 

Dette er funksjonene i HP Sure

 

Integrert i hardware

HP Endpoint Security Controller
Egen unik HP hardware-kontroller som er fysisk isolert på hovedkortet og sikret med kryptering. Kontrollerens hovedfunksjon er å overvåke og automatisk overskrive eventuelle angrep fra ondsinnet programvare, samt rapportere dette til sentralt overvåkningsprogram.

HP Sure Start
Dette er verdens eneste selvreparerende BIOS, som detekterer eventuelt ondsinnet programvare (Som f.eks LoJax) og reparerer seg selv hvis man skulle bli angrepet.

HP Sure Run
Funksjonen overvåker sentrale programkomponenter i operativsystemet eller tredjeparts antivirus-løsninger. Her vil HP Sure Run restarte prosesser som f.eks. brannmur eller virusprogrammer

HP Sure Recover
Denne teknologien gjør at man kan kjøre recovery av Image på en sikker måte fra privat eller HP skytjeneste samt fra egen dedikert lagringsbrikke på maskinen.

 

Software-løsninger

HP Sure Click
Sikrer at man ved bruk av nettlesere eller ved mottak av Office og PDF dokumenter ikke blir infisert av ondsinnet programvare. Nettsidene eller dokumentene åpnes i en isolert «konteiner» helt til siden eller dokumentet blir lukket, og ondsinnet programvare forsvinner.

HP Sure Sense
Denne funksjonen benytter Deep Learning og AI (Kunstig Inteligens) til å detektere ondsinnet programvare som ikke er kjent eller oppdaget før. Løsningen vil sammen med tradisjonelle antivirus-løsninger og HPs sikkerhetsløsninger gi en vesentlig beskyttelse for klient og infrastruktur

HP Sure View
Innebygget elektronisk skjermfilter på HP EliteBooks som beskytter mot Visuell Hacking. Med et tastetrykk slår du på filteret, som hindrer innsyn fra skrå vinkler.

Se alle spesifikasjoner her

Ta kontakt med en av våre ansatte i Mobit Åssiden

Rune Fredrik Lilleås

Daglig leder, Mobit Drammen

T: 97710000

on.skrowtenyadirf@enur

Tobias Paulsen

Key Account Manager, Mobit Drammen

T: 958 63 999

on.skrowtenyadirf@nesluap.saibot