Friday Networks vant pris fra Cisco: Growth Partner of the Year

Friday Networks mottok i år utmerkelsen «Growth Partner of the Year» på Cisco Partner Awards 2020, som gikk virtuelt  av stabelen 08. oktober.

 

Begrunnelse for pris:

Dette er en partner som har levert fantastisk vekst med Cisco i FY20. De har jobbet med oss i flere år, og har vært spesielt fokusert på våre skyløsninger, som blant annet Meraki. I tillegg jobber de med teknologier som kan leveres som en tjeneste. De er konstant aktive i sosiale medier, og er særdeles flinke til å fremheve enkeltheten kundene får enten de velger nettverk, video eller sikkerhet som en tjeneste fra denne partneren.

 

Våre dyktige medarbeidere fortjener all ære for denne prisen sier Svein Lerkerød, Administrerende direktør i Friday Networks. Den kompetanse og dyktighet de innehar har gitt oss mange spennende kundeprosjekter de siste årene releatert til Cisco og deres produkter og tjenester. Vi er utrolig stolte av å bli satt pris på som partner hos Cisco og har som mål å vokse mer og levere enda bedre i årene som kommer! Vi gleder oss til fortsettelsen!

For ytterligere informasjon kontakt

Svein Lerkerød

Administrerende direktør

T: 41245999

on.skrowtenyadirf@dorekrel.nievs

Jostein Kirkerød

CMO & Partner

T: 41245962

on.skrowtenyadirf@dorekrik.nietsoj