Sammen om kundebehandling i skyen

(Oslo, 21. februar 2017) Friday Networks har inngått et strategisk samarbeid med det norske teknologiselskapet Zisson om å levere skybaserte kontaktsenterløsninger i det norske markedet. Friday Networks skal levere Wave Kontaktsenter fra Zisson.

– Kundeservice er i dag viktigere enn noen sinne. Selskaper som ikke er tilgjengelig i de kanalene hvor kundene er, vil få store utfordringer i årene som kommer. Gode kundeopplevelser er en differensiator og et konkurransefortrinn. Gode kundeopplevelser skapes blant annet ved å ha gode, effektive og moderne kontaktsenterløsninger. Wave er en slik løsning, sier administrerende direktør Svein Lerkerød i Friday Networks.

Wave Kontaktsenter er blant markedets mest fleksible kommunikasjonsløsninger for inn- og utgående kundehenvendelser. Wave er en fullverdig, moderne kontaktsenterløsning som også inkluderer sentralbordfunksjonalitet. Det er en 100% skybasert multikanal-løsning som gir lave investeringskostnader. Wave kan integreres med blant annet telefon, e-post, mobil, chat, sms og sosiale medier i tillegg til integrasjon mot kundens eksisterende CRM-verktøy. Løsningen fungerer med alle typer telefoner og med alle operatører.

– Wave er en norsk skytjeneste som enkelt kan skaleres til virksomhetens behov, og som raskt kan implementeres og bidra til store automatiseringsgevinster. Dette er en løsning vi vet markedet etterspør, og vi gleder oss til å gå i gang med å tilby dette til eksisterende og nye kunder, sier administrerende direktør Svein Lerkerød i Friday Networks.

Løsning og rådgivning gir merverdi
– Zisson ser frem til et positivt og fruktbart samarbeid med Friday Networks. Selskapet har høy kompetanse og ikke minst en ledelse som tidligere har skapt verdier. I tillegg har de mange spennende kunder som vi i Zisson ser at vi kan skape mer verdi for – gjennom leveranse av kontaktsenteret Wave. Vi er utrolig glade for at Friday Networks har valgt å samarbeide om distribusjon av Wave og ser frem til et langsiktig og strategisk samarbeid, sier administrerende direktør i Zisson, André Jensen.

Friday Networks ble etablert januar 2016. Bak Friday Networks står de fire tidligere Datametrix-lederne Svein Lerkerød, Jostein Kirkerød, Brede Bjørnstad og Anders Bakke. Med seg som investorer har de Mester Grønn AS. Sommeren 2016 kjøpte Friday Networks selskapene IKT Axxess og Mobil Axxess. Disse er nå innfusjonert i Friday Networks.

Selskapet har på kort tid bygget opp en sterk kundeportefølje i østlandsområdet og hentet inn flere nye, dyktige rådgivere de siste månedene. Samarbeidet med Zisson markerer samtidig at Friday Networks starter det nye året med en strategisk utvidelse av produkt- og tjenesteporteføljen for å tilby markedet moderne, effektive og brukervennlige løsninger innenfor nettverk, skytjenester, kontaktsenter, mobilitet og sikkerhet.

– Wave utfyller vår eksisterende produkt- og tjenesteportefølje som hånd i hanske. I tillegg til å kunne levere selve kontaktsenterløsningen med Wave kan våre rådgivere også kunne se på kundenes systemer og arbeidsprosesser, og gi anbefalinger som skaper ytterligere merverdi for kunden, sier Lerkerød.

For mer informasjon, kontakt:
Friday Networks Svein Lerkerød, mobil 41245999, svein.lerkerod@fridaynetworks.no
Zisson André Jensen, mobil 41915563, andre.jensen@zisson.no

Om Friday Networks:
Friday Networks er en profesjonell rådgiver og leverandør av løsninger innenfor nettverk, skytjenester, mobilitet, kontaktsenter og sikkerhet. Selskapet tilbyr konsulenttjenester, løsninger og utstyr etter behov. Selskapet ble etablert i 2016 og eies av ledelsen, de ansatte og Mester Grønn AS. Friday Networks har kontorer i Oslo, Drammen og Trondheim. www.fridaynetworks.no

Om Zisson:
Zisson AS ble etablert i 2007, og er et heleid norsk teknologiselskap med hovedkontor i Oslo. Zisson er kjent for meget kompetente medarbeidere med lang bransjeerfaring.
Selskapet har utviklet seg til å bli en etablert telekom-aktør. Zisson har egenutviklede, skybaserte løsninger rettet mot kundesentre, ofte i kombinasjon med CRM-løsninger og med sentralbordfunksjonalitet. Med åpne grensesnitt kan Zissons løsninger enkelt integreres med kundens eksisterende løsninger. Zissons løsninger er operatøruavhengige og leveres både nasjonalt og internasjonalt. Selskapet har i dag kunder i 15 forskjellige land. www.zisson.no