Friday Networks gjør IT enkelt med Cisco Meraki

Bedre IT- rett og slett!

Vi i Friday Networks  forstår at nettverk kan være komplisert men ved å tilby Cisco Meraki er vårt mål å gjøre dette enklere, raskere og smartere.

Cisco Meraki gir deg 100% skyadministrert IT, som rett og slett bare virker! Vår omfattende portefølje inneholder trådløst- og kablet nettverk, svitsjer, sikkerhetsløsninger og sikkerhetskameraer som alle er administrert gjennom Merakis web-baserte dashboard.

Bruken av skybasert IT og tjenester er økende. I dagens moderne nettverk, med  økt antall applikasjoner, trådløse enheter og ikke minst datamengder, må alt av utstyr være pålitelig, enkelt å administrere i stor skala og kompatibelt med det nyeste av teknologi.

Valg av riktig nettverksløsning er kritisk i forhold til å holde driftskostnadene nede, og det å oppgradere et nettverk er en betydelig økonomisk og teknisk avansert oppgave.

Løs nye arbeidsutfordringer raskt med en skyarkitektur som er enkel å installere, enkel å bruke, enkel å administrere og som gir deg full synlighet og kontroll over ditt nettverk, samtidig som det reduserer kostnader.

Se video om hvordan Mester Grønns IT-avdeling opplevde at Cisco Meraki forenklet hverdagen.

«Etter implementeringen av Cisco Meraki så har ikke vi hatt noen utfordringer med det trådløse nettverket vårt. Vi trenger ikke feilsøke på det, vi trenger ikke bekymre oss for det, for det her bare virker» Arve Siitonen, Nettverksansvarlig- Mester Grønn

Forbered deg på fremtiden og vær smart når du velger nettverk og infrastruktur for bedriften din. Cisco Meraki er smart!

 

Cisco Meraki plattformen er laget for å redusere kompleksitet i en tid med høye og stadig nye krav til nettverksløsningen. IT-avdelingen, eller den som har ansvaret for nettverk og drift, kan lett administrere alt fra enkeltenheter til hele grupper basert på behov – i et oversiktlig, skybasert grensesnitt. Trafikk kan prioriteres og du har kontinuerlig tilgang på informasjon og data som er nyttig i alt fra kunderelasjonsbygging til planleggingen av den fremtidige nettverkskapasiteten og funksjonaliteten. Den brukervennlige arkitekturen gjør det mulig for deg å løse utfordringer i virksomheten din, redusere driftskostnader og samtidig posisjonere din bedrift som en ekspert i den nye verdenenen av skybaserte nett-tjenester.

 

 

Ønsker du mer informasjon eller en demo av Cisco Meraki, fyll ut skjemaet under, eller ta kontakt med oss!

 

Kontakt oss