Friday Networks er stolte over å bli Grorud ILs digitale samarbeidspartner

Vi er stolte av å være Grorud ILs nye samarbeidspartner!

– Friday Network skal bistå Grorud IL med digitale løsninger og skal blant annet levere WiFi-løsninger for både administrasjon og publikum, samt serverløsninger for videoanalyse av kamp- og treningssituasjoner. Vi gleder oss over å få være Groruds samarbeidspartner på IT-løsninger og rådgivning, sier Svein Lerkerød, adm.dir. i Friday Networks.

– Det er en avtale som strekker seg over tre år og vi ser frem til et godt samarbeid. Vi har behov for forbedring av våre digitale løsninger, og med økt digital kompetanse kan klubben bli enda bedre i arbeidet med å bruke analyse og teknologi for å ha optimal kvalitet på det vi gjør, sier markedssjef Camilla Johansen.

Avtalen skal være med på å styrke det administrative og sportslige arbeidet i klubben. Utviklingsleder Torgeir Helgen er svært fornøyd med avtalen, og er glad for at Friday Networks skal bidra med en kompetanse på digitale systemer.

– Det er akkurat det vi trenger for å utvikle oss videre. Alle trenerne bruker digitale systemer til videoanalyse, planlegging, digitalt samarbeid og mye mer i hverdagen, men ingen av oss kan nok om det tekniske til å sette opp et optimalt system, sier Torgeir Helgen.

– Grorud IL er som klubb fortsatt avhengig av å få maksimalt ut av de ressursene vi har om vi skal konkurrere på toppnivå og der er teknologi viktig. Teknologien skal hjelpe oss med å arbeide mest mulig effektivt, men også tilføre en ekstra dimensjon som øker kvaliteten. Friday Networks åpner noen muligheter der som vi ikke har hatt tidligere, sier han og fortsetter:

Allerede i planleggingsfasen har Friday Networks vist at de er enkle å samarbeide med og dyktige til å finne skreddersydde løsninger som er tilpasset våre behov. Vi har en kultur i klubben for å være litt nerder og grave i detaljer og vi håper at vi sammen med Friday Networks kan grave frem noen ekstra detaljer som gjør at vi finner på noen nye og smarte ting, avslutter Helgen.

 

Grorud Underdogs

Sjekk ut dokumentarserien Grorud Underdogs som går på TV2 i disse dager! Her blir vi kjent med lokale supertalenter, en ung ambisiøs trener og et lagmiljø som representerer hele verden.

Friday Networks er stolte av å være en støttespiller for Grorud IL som er en så viktig del av lokalsamfunnet!

 

Kontakt oss i Friday Networks