Digital sikkerhet – hodebry for dagens ledere

Vi vet at vi er inne i en krevende periode i forbindelse med Covid-19- situasjonen. Antall brukere av remote-access løsninger øker i forbindelse med bruk av hjemmekontor for mange organisasjoner. Vi hjelper deg med oppsett av gratis lisensutvidelse for sikkerhetsløsninger fra Cisco til kunder og nye lisenser for andre organisasjoner.

Akkurat nå tvinger COVID-19 mange mennesker rundt om i verden til å jobbe eksternt. Dette legger plutselig belastning på både IT- og sikkerhetsteam verden over som får i oppgave å supportere et stadig økende antall fjern-arbeidere og deres enheter.

Nylig utvidet Cisco Webex sine gratis tilbud for å tillate ansatte å holde kontakten med teamene sine, og fortsette sin forretningsdrift. Tilbudet omfatter nå også sikkerhet for eksterne ansatte ved tilbydelse av utvidede gratis lisenser, og utvidet antall brukere uten ekstra kostnad for tre av Cisco sine viktige sikkerhetsteknologier som er designet for å beskytte eksterne arbeidere

  • hvor som helst
  • når som helst
  • og på hvilken som helst enhet.

IT-sikkerhet har aldri vært mer komplekst, men de teknologiske løsningene har heller aldri vært bedre og enklere enn nå!

Les Ciscos cybersikkerhetsrapport om hvordan små og mellomstore bedrifter kan forsterke sitt forsvar mot dagens trusler.

Fyll ut skjemaet og trykk på bildet under for å få tilgang til innholdet.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Beskyttelse uansett lokasjon

Cisco Umbrella beskytter brukere mot ondsinnede internettdestinasjoner enten de er på eller utenfor nettverket. Fordi tjenesten leveres fra skyen, gjør Umbrella det enkelt å beskytte brukere overalt på få minutter.

Hva kan du som kunde få hjelp til?

Eksisterende kunder gis mulighet til å utvide antall brukere i eksisterende lisens for å støtte en økning av eksterne arbeidere. Andre organisasjoner kan få tilgang til bruk av gratis lisenser. Tilbudet er tilgjengelig fra nå frem til 1.juli 2020

Ta kontakt!

 

Multifaktor autentisering av brukere

Duo Security gjør det mulig for organisasjoner å bekrefte brukernes identitet og etablere tillit til enheten før de gir tilgang til applikasjoner. Ved å bruke en Zero-trust modell reduserer DUO angrepsoverflaten og reduserer risikoen.

Hva kan du som kunde få hjelp til?

Eksisterende kunder gis mulighet til å utvide antall brukere i dagens lisens for å støtte en økning i eksterne arbeidere. Andre organisasjoner kan få tilgang til gratis lisenser.

Tilbudet er tilgjengelig fra nå frem til 1.juli 2020

Ta kontakt!

 

Fjerntilgang

 Cisco AnyConnect Secure Mobility Client gir dine ansatte muligheten til å jobbe hvor som helst, på bedriftens bærbare datamaskiner eller personlige mobile enheter, når som helst. AnyConnect forenkler sikker tilgang til endepunktet og gir sikkerheten som er nødvendig for å holde organisasjonen din trygg og beskyttet.

Hva kan du som kunde få hjelp til?

Alle AnyConnect-kunder gis mulighet for å utvide antall brukere i dagens løsning for å støtte en økning i eksterne arbeidere. Andre organisasjoner kan få tilgang til gratis lisenser.

Tilbudet er tilgjengelig fra nå frem til 1.juli 2020

Ta kontakt!

Kontakt oss idag!

Vi håper at vi med disse proaktive trinnene fra Cisco kan hjelpe alle typer organisasjoner med å fortsatt kunne utføre sitt arbeid og kunne holde sine ansatte trygge i denne utfordrende situasjonen.

Jostein Kirkerød

CMO & Partner

T: 41245962

on.skrowtenyadirf@dorekrik.nietsoj