Digital sikkerhet – hodebry for dagens ledere

En økende trend er at de ansatte arbeider mobilt. Denne fleksible arbeidsformen kan skape sikkerhetsutfordringer for din bedrift.

Du som leder er opptatt av innovasjon og konkurransekraft, dette betyr at dine ansatte trolig jobber mye mobilt. Hvor viktig er det å sikre brukernes enheter når de kobler seg opp på flyplasser, kafeer og andre offentlige plasser? Har du egentlig råd til å la vær?

Trusler som skadelig programvare og digital snoking etter sensitiv informasjon gjør at det er viktigere enn noengang å sikre sitt skymiljø. I tillegg til å ha full kontroll på data og applikasjoner

IT-sikkerhet har aldri vært mer komplekst, men de teknologiske løsningene har heller aldri vært bedre og enklere enn nå!

Les Ciscos cybersikkerhetsrapport om hvordan små og mellomstore bedrifter kan forsterke sitt forsvar mot dagens trusler.

Fyll ut skjemaet og trykk på bildet under for å få tilgang til innholdet.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Cisco Umbrella er en Secure Internet Gateway (SIG) som er en trygg vei for brukere på internett – selv om man ikke bruker VPN. I tillegg til raskere detektering av trusler og respons, får man oversikt over internettaktiviteten, alle kontorlokasjonene og enhetene. Umbrella lærer av internettaktiviteten for å automatisk identifisere kjente og nye potensielle framtidige trusler. Maskinlæringen lagres og brukes til å forstå koblingen mellom skadelig programvare, domener, IP-adresser og nettverk.

 

HVORFOR TESTE UT CISCO UMBRELLA I DAG?

  •  Enkelt å konfigurere, administrere og ikke minst enkelt for brukerne
  •  Krever ingen installasjon eller oppdatering
  • Effektiv beskyttelse av brukere, data og applikasjoner i skyen

Prøv markedets råeste sikkerhetsprodukt gratis i 90 dager!