Den nye arbeidshverdagen er digital og hybrid. Er du klar?

For litt over et år siden stengte Norge ned, og mange av oss ble plassert på hjemmekontor. Hjemmekontor, som tidligere var et fleksibelt tilbud, ble plutselig avgjørende for mange bedrifter. Mange har nok kanskje klart seg med «enkle» løsninger i håp om at dette skulle være kortvarig, men hva nå når vi ser at hjemmekontor i stor grad har kommet for å bli? Det er nå viktigere enn noensinne å ha velfungerende hjemmekontor. Sikre, funksjonelle løsninger som lar dine ansatte kunne arbeide like godt hjemmefra som på kontoret. Bedrifter må forberede seg og legge opp infrastrukturen til å kunne innfri hjemmekontor-behovene.

I denne podcasten gir vi deg tips til  hvordan du kan utnytte digitale samhandlingsverktøy slik at videoopplevelsen blir best mulig.

Trender peker mot en hybrid arbeidsplass.

  • Bare 9% av den globale arbeidsstyrken forventer å jobbe fulltid på kontoret etter at de gjenåpner.
  • 98% tror at møter de vil ha fremover vil ha deltakere med på video.
  • 96% ønsker å forbedre arbeidsmiljøet med intelligente teknologiske løsninger.
  • 53% av store organisasjoner planlegger å redusere kontorlokalene.

Disse trendene, som er avdekket i en undersøkelse gjort av Cisco (Global Workforce Survey), fører oss mot et nytt hybrid arbeidsmiljø. En tilnærming som støtter både jobbing fra kontoret og hjemmefra og gir folk fleksibiliteten til å velge hvor og hvordan de vil jobbe.

Nå trenger du ikke lenger å velge mellom Cisco Webex og Microsoft Teams.

Få det beste av to verdener!

Skreddersydde videoløsninger med Cisco Webex

Fleksible løsninger for din bedrift!

Jobb hjemmefra

Denne videoen viser hvordan Cisco sine løsninger designet for hjemmekontor kan være til hjelp for små og mellomstore bedrifter.

Gode samhandlingsløsninger er avgjørende for at hjemmekontoret skal være velfungerende.

 

Når man ikke sitter fysisk sammen, er det viktig at alle har tilgang til effektive digitale samarbeidsverktøy som forenkler kontakten med kunder og kollegaer. Sørg for å ha en samarbeidsplattform der dere kan dele dokumenter, gjennomføre videomøter og chatte, for eksempel Microsoft Teams eller Cisco Webex. 

Det er nyttig å investere i utstyr som gode endepunktsløsninger, hodesett og webkamera for å heve kvaliteten i møter. De innebygde kameraene på laptoper er gjerne ikke gode nok. Digitale møter er helt avhengige av god lyd for å fungere, med hodetelefoner av høy kvalitet vil man få dette samtidig som de er mer behagelig for den ansatte å jobbe med over lengre tid.

Man trenger ikke lenger å være på kontoret hver dag for å være effektiv og få jobben gjort.  Den hybride arbeidsplassen tilbyr fleksibel og sømløs samhandling fra hvor som helst du måtte befinne deg. Mens fordelene ved denne type arbeidsmåte klart har vist seg, krever dette skiftet også en forandring i opplevelsen folk har ved å jobbe hjemmefra eller på kontoret. Det er viktig at de ansatte har tilgang til gode samhandlingsløsninger for å kunne ringe, møte, chatte, dele innhold og samhandle. Slik kan man øke produktiviteten og arbeidsopplevelsen blant de ansatte.

Den nye arbeidshverdagen er digital og hybrid, er din bedrift forberedt?

Ta imot den hybride arbeidsplassen!

Ta kontakt med oss!

 

Vi i Friday Networks har lang erfaring med samhandlingsløsninger og har noen av Norges dyktigste konsulenter innen dette faget. Vi hjelper deg med å finne de riktige løsningene for din bedrift!

 

Kontakt oss