Samhandling

Det går nesten ikke an å overdrive viktigheten av gode verktøy som optimaliserer samhandling, både internt og ut mot sluttkunder. Systemer som fungerer og er pålitelige for brukere og IT personell er i dagens marked essensielt, og en viktig faktor for å få god arbeidsflyt mellom kollegaer,  avdelinger og for kommunikasjon med kunder.

Vi i Friday Networks vet at de fleste forventer at sømløs samhandling og kommunikasjon som alltid fungerer uavhengig av plattform, på samme måte som man forventer å alltid kunne være koblet på nett. Vi har erfaringen og bredden for å kunne levere løsningene som faktisk sørger for denne opplevelsen, enten man foretrekker å ha det som en skytjeneste, en on-prem løsning, eller en hybrid variant.

Samhandlingsløsninger som inkluderer kontaktsenter, virtuelle møterom, chat, IM,  mm er viktige investeringer for de alle bedrifter, fra kommuner til store og små nettbutikker. Dagens brukere har forventinger til responstid og brukervennlighet i de ulike kontaktkanalene som e-post, chat, sms, telefoni og på sosiale medier.  Derfor er det viktig å ha systemer som optimaliserer den innsatsen kundebehandlere og konsulenter legger ned i henvendelser, og dermed også brukerens opplevelse. Dette gjøres ved å sikre at systemene er intuitive og enkle å navigere i, og som kan tilpasses ulike kunders behov.

Friday Networks har noen av landets fremste kompetanse på dette området, og er stolte av å kunne være et av de viktigste tannhjulene i samhandling for noen av landets største firmaer.

Vi leverer løsninger fra markedsledende produsenter og våre rådgivere og konsulenter bistår med planlegging, design, implementering og vedlikehold av dine samhandlingssløsninger.

 

Ta kontakt med oss for å høre mer om hvilke samhandlingsløsninger som kan passe for din bedrift.

Allis Kydland

Account Manager

T: 95976402

on.skrowtenyadirf@silla

Tor Erik Myklebust

Seniorkonsulent og rådgiver

T: 41245972

on.skrowtenyadirf@tsubelkym.kire.rot