Prøv Cisco Duo gratis i 30 dager

Er sikkerhetsnivået i bedriften godt nok rustet mot cybertrusler?

Prøv Duo gratis i 30 dager, helt uforpliktende.

 

I dagens digitale verden er det mange trusler som kan skade bedriften din. Hackere prøver stadig å få tilgang til sensitive data, noe som kan føre til økonomiske tap, skade på bedriftens omdømme og tap av tillit hos kunder og partnere.

Sikker tilgang for alle, fra alle enheter, hvor som helst med Cisco Duo. 

Cisco Duo er en skybasert sikkerhetsløsning som er svært enkel å bruke og sette opp. Funksjonen for multifaktorautentisering gjør at de ansatte må bekrefte identiteten sin på mer enn én måte når de logger inn i bedriftens programmer og systemer. Dette kan for eksempel være å skrive inn et passord, og deretter bekrefte påloggingsforsøket via en mobilapp eller en tekstmelding. Denne sikkerhetsfunksjonen gjør det langt vanskeligere for uvedkommende å få tilgang til bedriftens data. Selv om noen skulle få tak i passordet til én eller flere av de ansatte, vil de fortsatt ikke kunne logge inn uten den ekstra bekreftelsen. Dette beskytter bedriften mot datainnbrudd.

 

Prøv Cisco Duo gratis i 30 dager

 

For en begrenset periode gir vi deg nå muligheten til å prøve Cisco Duo i 30 dager – helt gratis og helt uten forpliktelser.

Fordeler med Cisco Duo:

 

  • Enkel å bruke: Cisco Duo er lett å sette opp og bruke, både for bedriften og de ansatte.
  • Økt sikkerhet: Cisco Duo sikrer at bare godkjente brukere og enheter får tilgang til viktige programmer og systemer i bedriften.
  • Brukervennlig: De ansatte kan logge inn fra ulike enheter, hvor som helst og når som helst, uten problemer og uten at det går på akkord med brukeropplevelsen.
  • Full oversikt: Cisco Duo gir deg oversikt over alle enheter som prøver å få tilgang til bedriftens systemer, og håndterer risikoer effektivt.

Vi hjelper deg med å sette opp Duo på få minutter. Prøv det gratis i 30 dager og opplev hvordan Cisco Duo kan forbedre sikkerheten og tryggheten i bedriften din

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg for oppsett av Cisco Duo

 

Kontakt oss

Les mer om Cisco Duo