Cisco Umbrella – Beskytt brukerne der de er, sikkert og enkelt!

En økende trend i dagens kontormiljøer er at de ansatte arbeider mobilt. Denne arbeidsformen gjør at det også stadig dukker opp nye sikkerhetsutfordringer for bedrifter.

 

 

 

Med en hyppigere aksessering av bedriftens data gjennom bærbare PC`er og mobiltelefoner uten oppkobling via VPN har man også sett en tydeligere trend til hacking av de ansattes enheter. Trusler og angrep på internett som skadelig programvare og digital snoking etter sensitiv informasjon, ofte i form av e-postsvindel, gjør at det blir stadig viktigere å få sikret skymiljøet, samt inneha kontrollen til å sikre data og applikasjoner. Hvis du som arbeidsgiver godtar at de ansatte jobber mobilt, er det viktig å sikre brukernes enheter uansett hvor de jobber ifra, samt beskytte bedriftsensitiv data.

 

Sikkerhet har aldri vært enklere enn nå!

Cisco Umbrella er en Secure Internet Gateway (SIG) som skal være en trygg vei for brukere ut på internett – selv om man ikke bruker VPN. Den gir en effektiv beskyttelse av brukere, data og applikasjoner i skyen. I tillegg til raskere detektering av trusler og respons, får man oversikt over internettaktiviteten gjennom skyapplikasjonene, alle kontorlokasjonene og enheter på nett. Det er enkelt å bruke, konfigurere og administrere. Ingen maskinvare må installeres eller oppdateres. Umbrella lærer av internettaktiviteten for å automatisk identifisere kjente og nye potensielle framtidige trusler. Maskinlæringen lagres og brukes til å forstå koblingen mellom skadevare, domener, IP adresser og nettverk på tvers av internett.

 

Ta kontakt med oss for å lære mer om fordelene med Cisco Umbrella og hvordan du enkelt kan sikre din bedrift! Vi tilbyr også en kostnadsfri test av Cisco Umbrella!